Mivel teszed szebbé a szobádat?
Hát nevessetek ki,de én babás vagyok annak ellenére is,hogy 21 vagyok.Az otthoni szobám rózsaszín,pink függönnyel, a szekrényeken üvegfestéből virág van,baldachin van az ágy felett,a lámpát én csináltam,rózazsín selyem és virágminták, a szőnyeg is virágos,pink virágos párnák.Amúgy elég zsúfolt, mert keskeny és hosszú szoba.A francia ágy sok helyet foglal,szemben vele a tv,az is elég nagy,aztán a 2 pár síléc, a korcsolyák , a régi szám.gép asztal,de azon már cak a laptop van:D...
Az albérletemben először egy bnőmmel laktam,ott narancssárga volt a szobám,narancssárga függöny,szőnyeg,lepkék a függönyön, éneklő kanárimadás szerűség lógott a mennyezetről,egy lomtalanításból összeszedett narisárga fotel és puff,az ágy is:D,Aztán a falon mindenes tábla,marylin monroe kép ,virágok, fonott kosár,édes kis bárányos fotelecske:D
A régi koliszobámban pedig(4 ágyas), az égy felett baldachin ami a polchoz volt rögzítve,alatt divatfotók és a félakt képem(tudom,h egoista vagyokXD), pufi virágos párnák, potpourri,pillangók,1 plüss, pénisz alakú nyalóka a vázában,sok sok virág,már én sem tudom:D
Növények, fotók, emléktárgyak, plüssök ... :)
Mivel rák jegyű vagyok, így nagyon fontosak a személyes tárgyak, ill. amikhez emlékek fűznek! Ezért van pl rólam és a páromról egy közös fotó jól látható helyen, valamint egy kis "tengerpartos-sarok" :) ott is egy fénykép, kagylós dolgok, delfines emléktárgy, velencei cucc... csupa kék, ami a kedvenc színem is egyben.
És fő az otthonosság nálam, és persze a praktikusság!
21/L
A hàloszoba csak egy francia àgyat rejt,és egy tükrös szekrénysort.
A padlo laminàlt.
Àgy elött egy pihe puha kis szönyeg.
Na meg két éjjeliszekrény,éjjeli làmpàkkal,és egy plüss macival(a hàloszoba azért ilyen üres,mert a jo alvàshoz nekem hulla csendre,és tisztasàgra van szükségem(nem összevissza ruha stb.)
A nappali az narancssàrga,az¨ülögarnitura ugyszint.
Szàmitogépasztal a sarokban.Egy nagy tv.,egy vitrin.És tele viràgokkal.
Pàlma,futo növények,kaktusz,màr màr olyan mint egy dzsungel:)
A folyoso viszont tele rakosgatva fotokkal.
Ja és a fürdö amit én imàdok.
Egy szekrény külön a parfüm màniàmnak(legalàbb 50 fajta illat)
piros zuhanyfüggöny,piros szönyeg,tele jagylokkal.kis kagylo alaku tàlkàkban különféle welnwss golyok,pici illatos gyertyàk.Igazi welness oàzis.
A gyerekszoba tele püss àllattal,macis sötétitö.
Baldachin a gyerekàgy fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!