Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hülyítesz egy pasit, csajt akkor miért teszed azt?
Figyelt kérdés
mi okod van rá találkozgatni vele egy darabig, utána meg lexarni?
ez mire jó, én nem fogok olyannal találkozni akiben nem látok semmit.
én voltam az akit hülyítettek, de már lexarom :D csak úgy mégis ez mire volt jó a csajnak?
17f
2011. júl. 16. 23:11
2/11 anonim válasza:
kitudja.. lehet hogy rájött, mégse kellesz neki mint pasi, vagy csak unta magát, kitudja
3/11 anonim válasza:
Ezt nem tudhatod. Lehet, hogy megsajnált téged. Lehet, hogy csak unatkozozz vagy szimplán élvezte, vagy vmi hátsó szándéka van veled :D
4/11 anonim válasza:
Valószínű csak meg akart ismerni, de nem talált elég érdekesnek stb, de nem akart megbántani azzal, h eléd űll ezzel, inkább simán hanyagolt.
5/11 A kérdező kommentje:
az volt az ürügye(mert sztem nem indok:D) hogy most végiggondolva nem kell neki párkapcsolat). meg sztem látta hogy meg akarom dugni.:S
2011. júl. 16. 23:21
6/11 anonim válasza:
Biztos dicsőség neki érezni, h egy pasit az ujjai köré csavart, és hogy még érdekesebb legyen az egész, a pasit aztán eldobta...Szánalmas
7/11 A kérdező kommentje:
smaci is volt. elég sokszor utolsó, ez nekem eléggé nyilvánvaló arra h akar vmit. de aztán...
2011. júl. 16. 23:21
8/11 anonim válasza:
Mi itt a kérdés. Ha látnám, h egy nyominak csak arra kellenék, akkor én is dobnám egyből, kell a fenének ilyen kis lúzer tini
9/11 A kérdező kommentje:
nem ismersz.nem értem miért nyomizol le.nem mondom h csak arra kellett.de egy jó jelölt volt. de aztán mikor egyre többször találkozgattunk éreztem egy kevés szerelmet is.de aztán ő meg..
2011. júl. 16. 23:25
10/11 anonim válasza:
"Kevés szerelmet" :D
A szerelmet nem lehet mérni. Valakibe vagy szerelmes vagy, vagy nem, majd később talán megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!