Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Konyhatündérek! Hol tároljátok...

Gedeon_neni! :) kérdése:

Konyhatündérek! Hol tároljátok ezeket a kacatokat a konyhában?

Figyelt kérdés

na, következő a gondom. a mosogatógép és a hűtő beépítése miatt rengeteg helytől estem el, és egyszerűen a kacatoktól iszonyatos káosz van minden főzéskor a konyhában. ami a legidegesítőbb:

- tálcák (persze olyan nagyok, hogy nem férnek be sehova, és a mosogató szélén csücsülnek, csodás látvány..)

- vágódeszkák szintén. egy ideig a tűzhely és a konyhaszekrény közé csúsztattam be a földre, de koszolódik, és nincs kedvem minden használat előtt+után pucolni)

- kávéfőző - jó, azt még megoldom - kávé? mindenki másfélét iszik természetesen.

- teafilterek - vettem már egy jó kis ikeás dobozt, de mindenki lusta abból válogatni. tényleg, borzasztóak.

- celofán, alufólia, szilvia - mindig kéznél kell lenniük, de így mindig láb alatt is vannak egyszerre!

- fűszerek - eddig a tűzhely fölött volt egy polc, amin kis üvegcsékben sorakoztak a gyakran használt fűszerek, de nincs páraelszívó, és baromira gyorsan piszkolódtak :(

ja, és persze az egyetlen normális fiókunkat ki kellett gyomlálni a beépítés miatt, így az evőeszközöket egy óriási állítós eszköztartóban tartom ideiglenesen. ti hová tennétek őket, ha nem lenne fiók?

rühellem ezt a konyhát! tippekre, tanácsokra lenne szükségem, hogy pici konyhában a helyet hogy tudnám kihasználni :( van beépített szekrény is ugyan, de annak a mélysége olyan kicsi, hogy nem fér bele semmi :( komolyan már főzni sincs kedvem, pedig régen szerettem.

2011. máj. 18. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én meg először szilvát olvastam, és hirtelen nem tudtam hova tenni hogy miért tartasz szilvát a celofánnál. :))

Szerintem vegyetek a celofánnak/papírtörlőnek olyan hengeres falra fúrható tartót, és akkor nincs útban.

A tálcákból tényleg csak annyi legyen elől amiket minden nap használtok: nekünk is van egy csomó, de mi az előszobában lévő mindenes szekrényben tartjuk a többségét, mert csak 2-t használunk.

A vágódeszkát a lábasoknál a szekrény oldalához támasztva.

A fűszereket egy nagyobb fajta jégkrémes dobozban, a teafiltereket pedig mellettük.

2011. máj. 18. 23:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Evőeszközök nálunk az asztal fiókjában vannak. Mondjuk ez egy régifajta ügyes asztal... De ha nektek nem ilyen, viszont fix helyen van (ritkán cipelitek odébb), akkor a lapja alá lehet valami polcot barkácsolni, ha nem is fióknak, de mondjuk a ritkábban használt nagy tálcáknak és deszkáknak...

És a fali mágnes tetszik nekem nagyon evőeszközökhöz.

2011. máj. 18. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is 24 nm-es konyhából költöztem 7 nm-esbe...hát az elején kínlódtam én is.De aztán apránként mindennek meg lett a helye. Pl. a szekrényben egy polcra tettem műanyag zöldséges rekeszt, abba tettem az eszközöket(noki szaggató,sziták,ritkábban használandó kacatok, aztán mágneses késtartót fúrtam fel, amin a merőkanalak vannak a kés mellett,a fedőket a szekrényben egy 100 Ft-os boltban vett mosogatásnál használandó edényszárítóba tettem,a fagyistól kértem kiürült egyforma(vendéglátós) fagyisdobozokat,abba tettem a fűszeres zacsikat abc szerinti sorrendben, hogy ne kelljen túrni..És pl. sok helyet lehet csinálni, ha veszel 3-4db felnyitható tetejű fa kenyértartót, azokat egymásra téve összeszögelteted, és így kis alapterülettel, akár a többszörösére növelheted a helyet a tárolásokhoz.

Sok sikert, és türelem!!

2011. máj. 19. 07:33
 14/14 anonim válasza:
off: a nagymamám a szilviát barátnénak hívja :D
2011. máj. 24. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!