Hogyan tároljátok a szekrényben a dolgaitokat?
Nagyon sok ruhám van. Kinek milyen megoldás jött be? Szétválasztva pl: rövidujjú.. hosszú..stb.?
Kozmetikumokat, (aki szobai szekrényben tart), neki hogy van elrendezve?
Hát én külön válogattam a nyári-téli cuccokat, most a téliek a fenti szekrényben vannak, a nyáriak lekerültek és ezt cserélgetem. A nyáriakon belül vannak rövidujjúak és garbórövidujjúak+vékony hosszuujjúak. Három szintes az ilyen szekrényem, két stóc fér el egy szinten.
Az alsőn vanna ka nadrágok, eggyel felette az utcai rövidujjúak és a kicsit melegebb felsők, a felsőn az itthoni rövidujjúak és az ujjatlanok. Meg va na szekrény, abban akasztva a buliruháék, az ingek, a kiszakók stb :D meg a matrózblúz. alap. xD
A kozmetikumokat .. hmm az enyémeket a szobámban a polcon tartom de az anyuval közöseket a fürdőszobaszekrényben tartjuk szépen elrendezve xD
az olyan cuccokat, amik elöl gombosak, vagy zipzárosak, azt érdemes vállfára tenni.
ami zárt, azt hajtogasd össze, és stílusonként tedd a szekrénybe. így rögtön tudod, h hova kell nyúlni ha sportos, vagy ha elegáns ruha kell.
nadrágot egy másik részbe, szintén stílusonként.
kozmetikumokat is a szekrény egyik nyithatós részében tartom.
Amit lehet, azt vállfára teszem. Viszont nincs kéznél az összes ruhám, csak 1-2 hétre elegendő. Bőven elég, és kényelmesen átlátható.
A kozmetikumokat meg dobozokban, kosárkákban tartom a polcon. Itt is áll az, hogy amit nem használok, csak nagyon ritkán, azt felteszem a felső polcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!