Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tároljátok a szekrénybe...

Hogyan tároljátok a szekrényben a dolgaitokat?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ruhám van. Kinek milyen megoldás jött be? Szétválasztva pl: rövidujjú.. hosszú..stb.?

Kozmetikumokat, (aki szobai szekrényben tart), neki hogy van elrendezve?

2011. ápr. 23. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én külön válogattam a nyári-téli cuccokat, most a téliek a fenti szekrényben vannak, a nyáriak lekerültek és ezt cserélgetem. A nyáriakon belül vannak rövidujjúak és garbórövidujjúak+vékony hosszuujjúak. Három szintes az ilyen szekrényem, két stóc fér el egy szinten.

Az alsőn vanna ka nadrágok, eggyel felette az utcai rövidujjúak és a kicsit melegebb felsők, a felsőn az itthoni rövidujjúak és az ujjatlanok. Meg va na szekrény, abban akasztva a buliruháék, az ingek, a kiszakók stb :D meg a matrózblúz. alap. xD

A kozmetikumokat .. hmm az enyémeket a szobámban a polcon tartom de az anyuval közöseket a fürdőszobaszekrényben tartjuk szépen elrendezve xD

2011. ápr. 23. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
kevés ruhám össze vissza a szekrényben, a többi cucc meg az asztalon szana-szét hever. Aztán kiakadok mekkora kupi van, össze takarítok és 1 hét múlva ott vagyok ahol elkezdtem
2011. ápr. 23. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:

az olyan cuccokat, amik elöl gombosak, vagy zipzárosak, azt érdemes vállfára tenni.

ami zárt, azt hajtogasd össze, és stílusonként tedd a szekrénybe. így rögtön tudod, h hova kell nyúlni ha sportos, vagy ha elegáns ruha kell.

nadrágot egy másik részbe, szintén stílusonként.

kozmetikumokat is a szekrény egyik nyithatós részében tartom.

2011. ápr. 23. 12:17
 4/5 BlackSword ***** válasza:
Funkciójuk alapján katonás rendben...
2011. ápr. 23. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Amit lehet, azt vállfára teszem. Viszont nincs kéznél az összes ruhám, csak 1-2 hétre elegendő. Bőven elég, és kényelmesen átlátható.

A kozmetikumokat meg dobozokban, kosárkákban tartom a polcon. Itt is áll az, hogy amit nem használok, csak nagyon ritkán, azt felteszem a felső polcra.

2011. ápr. 24. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!