Hova teszitek/hol tároljátok a tankönyveiteket, amik már nem kellenek?
Figyelt kérdés
Nincs szivem kidobni, hiszen annyi pénzt kiadtunk értük. Van olyan, amit ki se nyitottam szóval teljesen új. A házban állandóan útban vannak, a szekrénybe nem férnek :S
Érdemes feltölteni valamilyen oldalra és eladni? Van aki megveszi ott őket?
2011. aug. 7. 14:30
1/6 anonim válasza:
Ha van testvéred vagy rokonod ismerős akinek kellhet akkor add el. Annyi hogy nem tudom sokért eladni. De ha még gondolkozol rajta hogy tanulni fogsz még akkor viszont valahova rakd el. Vegyél egy kis tároló dobozt és abba. Legalább is a fontosabbakat.
2/6 anonim válasza:
Odaadatam olyannak akinek kell. Ami nem kellett senkinek az vagy a padláson van vagy kidobtuk.
3/6 anonim válasza:
Esetleg elviheted őket gyermekotthonba, hogy az állami gondozott gyerekek használhassák őket. Vagy hirdesd meg őket a szivesseg.net oldalon! Biztos vannak, akik rászorulnak.
4/6 anonim válasza:
Meghirdetheted pl. az iskolában ahol használtad, szerintem ott lesz a legkapósabb. Biztosan van faliújság vagy ilyesmi. Mondjuk ha odaírod hogy "nem használt, érintetlen", akkor lehetőleg oktató ne olvassa el a hirdetést. :P
Esetleg antikvárium, vagy ha meg akarod tartani, akkor pince, garázs vagy padlás. De lehetőleg száraz helyen legyen és kicsit szellőzhessen, különben pár éven belül csak fűtésre lesznek jók, vagy arra se.
5/6 anonim válasza:
Ha van tesód akkor add neki. Mi is azt csináltuk, v. olyannak adtuk, akinek kellett, az ismerőseink közül. Az sem rossz 5let, h meghirdeted, és eladod. Antikváriumban kérdezd meg hátha van rá kereslet.
6/6 anonim válasza:
Vidd be a suli könyvtárába, a mi sulinkban a könyvtáros marhára örült az alig használt könyveknek, amik már nem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!