Melyik megoldás a jobb?
Figyelt kérdés
A szobámat szeretném felújítani.Festett a fal,át szeretném festeni,csak azt nem tudom melyik megoldás az olcsóbb és az egyszerűbb:glett+festés vagy fűrészporos tapéta+festés?2011. máj. 9. 17:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem a tapéta alatt se jó a rücskös fal, úgyhogy az plusz egy munkafolyamat (+a tapéta ára.)
2/5 anonim válasza:
Glett+festés sokkal szebb mind a tapéta
3/5 anonim válasza:
a fűrészporos tapéta ma már vérciki! ;-)
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon sok ismerősöm csinálja fűrészporos tapétával+festéssel!
2011. máj. 9. 18:02
5/5 anonim válasza:
Lehet kapni festhető tapétát is! Sokkal jobb, mint a fűrészporos, ami már valljuk be nem mai divat. Akkor inkább sima fal. Azzal meg, hogy mások mit csinálnak nem kell foglalkozni. Valósítsd meg a saját stílusod, ízlésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!