Tesztek valamit a szekrénybe, hogy jobb illat legyen benn? Amiben a ruhák vannak, olyan állot szag van. Valami házi praktika érdekelne. Nagymamám mindig szappant tett be, de hátha van valami modernebb megoldás.
Igen, régen mi is szappant tettünk bele, de én valahogy nem szimpatizálok vele.
Én egy kis darab vattára teszek pár csepp öblítőt, és minden polcra teszek egy ilyet. Vagy hallottam olyan megoldásról is, hogy a szekrénybe rózsafejeket tettek, ez is jó megoldás, bár ha nincs a kertedben (ha egyáltalán van, nekünk pl. nincs) rózsa, akkor elég drága megoldás:)
Öblítő helyett tehetsz a vattára pár csepp illóolajat is akár.
Én soha nem használok öblítőt,mert attól a holmik,főleg a törülközők,megkeményednek. Ecettel öblítek. A szekrénybe pedig vagy leveldulát teszek,bagy egy kinyitott parfümös vagy kölnis üveget.
A szekrényeket is évente legalább egyszer átmosom ecettel,néha kinyitom az ajtajukat szellőzni,soha nincs bennük állott szag.
A másik dolog.Sem ruhát,sem cipőt nem szabad használat (levétel) után azonnal betenni a szekrénybe. Pár óráig vállfán,vagy a cipőket szellős helyen állni kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!