Melyik megoldás a jobb, ha szeretnék egy kicsit befűteni a lakásban?
távhősben lakom, a főtáv még nem kapcsolta be a fűtést. nekem viszont lefagy a kis popóm. drága uramnak méginkább.
felöltözünk éjjelre is melegítőruhába, van rajtunk 2 paplan, szóval azt ne mondjátok, hogy öltözködjünk :D
nos, arra gondoltam, hogy mivel nincs hősugárzóm, ezért a konyhában lévő szerkezeteket használom fel.
van egy villanysütőm (fagor, A osztályú) és egy 4 égős gázfőzőlapom (bosch, szintén A-s energiafogyasztású)
melyiket kapcsoljam be, hogy ne kapjak infarktust a számlától?
A gázfőzőlapot semmiképp, annak szénmonoxid-mérgezés is lehet a vége, mert a gáztűzhely a helyiség levegőjét használja fel az égéshez.
Vegyetek egy elektromos olajradiátort, az nem fogyaszt sokat, és a továbbiakban is bármikor jól jöhet.
Egyiket sem, a villanysütőt azért ne, mert nem fog annyi hőt adni amiért érdemes, a gázfőzőlapot meg azért ne, mert elhasználja az oxigént a lakásból, és nem is ad le annyi hőt, hogy jó legyen.
10e alatt vannak a ventilátoros hősugárzók a barkácsáruházakban. Vegyetek egyet azzal jobban jártok.
igen, azt elfelejtettem írni, hogy most nem tudok hősugárzót venni, mert másra kell a pénz :(
azért köszi a válaszokat.
akkor úgy kérdezem: a két rossz közül melyiket válasszam ? :D
köszi.
a villanysütőt kicsit bedurrantottam. hátha.
a kiegészítő fűtőtesteket azért sem forszírozom, mert ha bekapcsolják a fűtést, akkor már nagyon jó idő van, viszont erre az átmeneti időszakra meg nem éri meg venni, mert utána meg tárolni sem nagyon tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!