Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik lenne a jobb megoldás?

Melyik lenne a jobb megoldás?

Figyelt kérdés

Lakásvásárlás előtt állok, de nem egyértelmű a döntés.

A. Jó állapotú, felújított lakás, aminek a vételára minden pénzemet felemészti, viszont költeni nem kell már rá szinte semmit, és jó környéken van, nem a legjobb közlekedéssel. Kisváros.

B. Közepes állapotú, kisebb lakás, amire nem megy rá minden pénzem, marad 1-2 millió stratégiai tartalék, viszont van mit rajta újítani, a környék pedig kevésbé jó(de nem rossz), de a közlekedés jó. Nagyváros.

Melyiket válasszam?

2010. aug. 28. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
én a helyedben A-t választanám.
2010. aug. 28. 14:26
 2/4 anonim válasza:
Én inkább az A-t választanám mert ugye bár el lehet mondani,hogy hosszabb távra terveztek és az előnyösebb lenne,nagyvárosban nagyobb az esélye,hog betörnek,több a szmog stb.
2010. aug. 28. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok ember nem tudja, mennyire fontos (lehet) a "stratégiai tartalék"...
2010. aug. 28. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
egyiket sem...én a helyedben még keresgélnék ill alkudnék jócskán....nem mellesleg olyan felújított eladó lakás nemigen létezik, amire tényleg nem kell költeni
2010. aug. 28. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!