Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik megoldás a jobb, ha...

Melyik megoldás a jobb, ha szeretnék egy kicsit befűteni a lakásban?

Figyelt kérdés

távhősben lakom, a főtáv még nem kapcsolta be a fűtést. nekem viszont lefagy a kis popóm. drága uramnak méginkább.

felöltözünk éjjelre is melegítőruhába, van rajtunk 2 paplan, szóval azt ne mondjátok, hogy öltözködjünk :D

nos, arra gondoltam, hogy mivel nincs hősugárzóm, ezért a konyhában lévő szerkezeteket használom fel.

van egy villanysütőm (fagor, A osztályú) és egy 4 égős gázfőzőlapom (bosch, szintén A-s energiafogyasztású)

melyiket kapcsoljam be, hogy ne kapjak infarktust a számlától?

2010. szept. 8. 17:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem a tuti tippem: a teszkós hősugárzó. Kb. napi 500 Ft-ot fogyaszt, mi már több, mint egy hete fűtünk vele. Mintegy 15*20 centi, és kb 10 centi vastag, szóval nem is nagy. 2000 Ft-ért vettem. Ventillátoros, így elég hamar felfűti a szobát, 100szor jobb az olajradiátornál szerintem. Na meg a másik, ami miatt nekem legalábbis megérte venni: három éve lakom panelban albérletben. Eddig még soha nem volt olyan, hogy bekapcsolták volna a fűtést, amikor az ember elkezdett fázni. Az előző helyen a főbérlő adott hősugárzót, de itt nem. És a jelek szerint ez minden évben probléma lesz úgyis. Ennyi helyet igazán érdemes rááldozni :)

A villanyszámlának még plusz pont: ha magatokra irányítjátok, akkor a szoba többi részét tulajdonképp nem is kell fűtenie, nálunk az ágynál mindig jó meleg van (a nagyszobát béreljük), az ablaknál vagy 5-6 fokkal minimum hidegebb. A többi helyiséget meg nem fűtjük egyáltalán, meg napközben amúgy is kibírható a hőmérséklet.

2010. szept. 9. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!