Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lakásról?

Figyelt kérdés

Csak jövő héten fogom megnézni, igazából ami elsősorban zavar az a körfolyosó. A lakás a 11. kerületben, Újbudán található és így első ránézésre nem az a hagyományos belvárosi hangulatú körfolyosós épület. Csak a konyha néz az udvarra, az 1+2 félszoba utcára néző. Bármilyen véleményt szívesen olvasok, nemcsak ezzel kapcsolatban hanem eleve a lakásról, áráról és a környékről.

Köszönöm előre is!

[link]

[link]

2011. ápr. 9. 20:26
1 2
 11/17 anonim válasza:
Azt mondtad nincs gyerek. A képeken látszik, h elég kicsik a kisszobák. Én a helyedben kiütném a két kisszoba közötti falat, és azzal nyernék egy akkora méretű teret, mint a másik nagyszoba. Persze akkor a padlót is újra kell rakni, meg kérdés h szerkezetileg kivitelezhető-e. Jah meg h egyáltalán van-e erre szükséged...
2011. ápr. 10. 14:38
 12/17 A kérdező kommentje:

Igazából meglepődtem a véleményeken, alig van akinek tetszik. :)

Mi igazából az árat tartjuk jónak a lakáshoz képest, de most teljesen elbizonytalanodtam. Már elég régóta nézelődök és mindig volt valami kifogásolnivaló vagy az ár volt irreálisan magas az ingatlanhoz képest.

De egyébként a 18-as, 41-es, 47-es villamos megállója nincs olyan messze a lakástól, nem?

2011. ápr. 10. 17:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy kíváncsi lennék milyen lakás az, amit ennél jobbnak tartasz a környéken. Ha esetleg belinkelnéd azt nagyon, nagyon megköszönném, nem szeretnék rossz döntést hozni. Köszönöm előre is!
2011. ápr. 10. 17:50
 14/17 anonim válasza:
Szép lakás, de ahoz képest hogy 2. emeleti nagyon drága, ennyiér már egy nagy családi házat is lehet kapni vidéken.
2011. ápr. 10. 18:00
 15/17 anonim válasza:
De neki BP-en kell lakás, nem vidéken... :-/
2011. ápr. 10. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Na mizu? Én a szegedi vagyok. Voltatok? Megnéztétek? Milyen volt?
2011. ápr. 16. 20:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, megnéztem. A lakás szép, de maga a környék nagyon nem tetszett, úgyhogy hanyagoljuk sajnos. Nem gondoltam volna, hogy ennyire az utca végén van, de sajnos igen és hát a környezetet nem tudom megváltoztatni akármilyen szép is a lakásom.
2011. ápr. 16. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!