Mi a véleményetek erről a lakásról?
Csak jövő héten fogom megnézni, igazából ami elsősorban zavar az a körfolyosó. A lakás a 11. kerületben, Újbudán található és így első ránézésre nem az a hagyományos belvárosi hangulatú körfolyosós épület. Csak a konyha néz az udvarra, az 1+2 félszoba utcára néző. Bármilyen véleményt szívesen olvasok, nemcsak ezzel kapcsolatban hanem eleve a lakásról, áráról és a környékről.
Köszönöm előre is!
A konyha ablaka a folyosóra néz, így ha sokan járkálnak arra akkor minden behallatszik, pláne ha kinyitom az ablakot. Idáig elég rosszakat hallottam a körfolyosóról, de megjegyzem azok a tipikus belvárosi kerületekre jellemző, ahol elég sokan laknak. Mert például a VII. kerületi ingatlanok szinte mind körfolyosósak. Ezért érdekelne ez mennyivel másabb, mert itt a szobák az utcára néznek és elvileg csak 1 lakó van még ezen a részen. Linkelek egy képet, ez a VII. kerületben található, ilyen egy tipikus körfolyosós ház elég sok lakóval. De nehogy bárki sértésnek vegye aki ilyenbe lakik, nem lenézésképp mutatom.
Habár sosem laktam panelben, elhiszem milyen rossz lehet. Mindenképp érdeklődöm a közvetlen szomszédról, ha jól értettem (és nagyon remélem, hogy jól) akkor csak 1 lakás van még ezen a szárnyon. Továbbá remélem, hogy világos a lakás, mert a képeknek nem tudok hinni, láttam már elég lakást és a képek nem tudják visszaadni a tényleges fényviszonyt.
Egyébként ezt most nagyon esélyesnek látjuk megvenni, úgyhogy nagyon szeretném ha minden úgy lenne ahogy elképzeltem. Már olyan régóta keresgélek... :)
És te azért szeretnéd eladni, mert maga a panel nem jó vagy mindenképp költöznél?
Körfolyosónak is van előnye: minden emeletről látják, ha be akar törni valaki hozzátok, sőt emeletenként közös megegyezéssel zárható. De tériszonnyal nem ajánlanám :)
Nem ettől függ, mi hallatszik majd be, hanem a szomszédoktól és a környéktől. Nálunk (belváros) a körfolyosó elég csendes, onnan sokkal kevesebb zaj jön be, mint máshonnan. Az alattunk lakó zongorázik, plusz néha kóruspróbát tartanak, és a szemközti megálló nyár éjszaka megtelik ordítozó részegekkel.
Nem túl tágas, de méretéhez képest jó beosztásúnak tűnik a lakás. De szerintem is prolisan színes, bár ezen könnyen lehet segíteni.
szia!
a környéken lakom, szóval tudok érdemben nyilatkozni :D
a lakásról: egyedül a fürdő lett ízlésesen megcsinálva, külön jóság, h van ablak.
a szobák színei gyalázatosak, de mint mondtad, ezen változtatni fogsz :D
a félszobák sajnos elég kicsik, de ha az igényeidnek megfelel, akkor jók.
az előszoba együtt van a konyhával, étkezővel. ez annyiban rossz, hogy ha sütsz valami szagosat, akkor a kabátok is átveszik. valamint nem lehet rendesen letenni a cipőket, egyebeket.
érdemes betenni egy elszívót, talán javít a helyzeten.
a környék: elég fos a közlekedés, a 103-as busz ritkán jár,és gyakran tömött. az említett újbuda center nem rossz, mert van benne tesco, viszont a környék este eléggé kihalt, ellenben a hengermalom egy eléggé nagyforgalmú út, szóval némiképp zajos is.
ha megnézed a google mapsot, akkor látod hogy ott van a kopszi-gát, ami nagyon egy nagyon kellemes park, lehet nyáron sétálni, napozni, tollasozni.
amondó vagyok, hogy a környéken vannak ennél jobb lakások is, de ha beleszerettél, akkor ne keress tovább.
én is errefelé lakom, csak kicsit észak felé, a 11. kerület alapvetően nagyon jó, nyugis, kevés a dakota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!