Mit gondoltok erről a bútorcsaládról? (Minőségre, meg úgy egyébként. : )
2011. ápr. 13. 11:24
1/5 anonim válasza:
Ennyi pénzért ilyet kapsz.
Nem írja a márkáját, de ránézésre úgy gondolom, hogy olcsó anyagokból van csinálva, nem túl nagy minöség. de ha bele gondolsz 300€ küröl van ez reális ár érte. De túl nagy minöséget ne várj.
2/5 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem iszonyú drága, biztosan nem adnék ki ennyi pénzt egy bababútorra.
A célnak valószínűleg megfelel, és nem is néz ki rosszul, szóval ha tetszik és megér neked ennyi pénzt, akkor nyugodtan vedd meg :)
3/5 anonim válasza:
Kevés a rakodófelület,és ennyi pénzért szerintem nagyon drága.
4/5 anonim válasza:
Olyan mint az ára. Ha minőséget akarsz keress meg egy asztalost. De hidd el ennyiből az anyag se jön ki.
5/5 anonim válasza:
szerintem még nézz szét.
mondjuk számold ki, hogy egy hasonló összeállítás az Ikeában mennyibe kerül.
becsületére legyen mondva ennek a cuccnak, hogy később is használható némi alakításokkal.
nekem maga a bútor elég sablonos és egyszerű, szóval nem jön be a stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!