Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lakásról?

Figyelt kérdés

[link]

Leírnátok az észrevételeiteket? Készpénzes fizetés esetén milyen ajánlatot tennétek? Szerintetek mekkora az esély arra, hogy hamarosan elviszik? Aki esetleg ismeri az utcát az írhatna róla is véleményt, nagyon hálás lennék érte.

Köszönöm előre is!

2011. febr. 9. 18:08
1 2
 1/11 Cory Rose ***** válasza:
0%
Hát, nem túl szép. A környéket nem ismerem. Max. úgy venném meg, ha utána átalakítanám.. Teljes újrafestés, plusz új konyhabútor, ajtófélfákat kicserélni..
2011. febr. 9. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Közlekedés szempontjából jó. Szóval ha tömegközlekedsz, közel a Villányi út és a Bartók Béla út is, könnyen bent lehet lenni a belvárosban pl.

A zaj zavar téged? Mert elég zajos, ott mindig mennek az autók, szóval nem egy mellékutca, hanem elég nagy. A Déli pályaudvarra menő vonatok is a közelben haladnak el. Mondjuk nem tudom ez a lakás pontosan hol van.

Szerintem az a legjobb, ha elmész többször a környékre, és úgy megállapíthatod, hogy elviselhető-e számodra, ami ott zajlik, vagy sem.

Más szempontból nem tudok érdemlegesen hozzászólni.

Csak ügyesen! :-)

2011. febr. 9. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:

az első válaszoló nem tudom hol él, hoyg így el van szállva, de ez egy nagyon jó állapotú lakás!

az ikeás konyhabútor tök jó, újak a gépek, az ajtók is valódi fából vannak, szépen pácolva.

egy tisztasági festés bőven elég ide, mert ezen kívül sztem semmi kifogásolható nincs a lakásban!

mondjuk egy képet a fürdőről nagyon hiányolok, mivel azt elég drága felújítani, de gondolom ha a többi helyiség ilyen jó állapotú, akkor talán a fürdővel is foglalkoztak.

ha tudja a tulaj, h készpénzes vagy, akkor -2millával indíts. aztán majd megegyeztek.

ha el akarja adni a lakását, akkor nem fog elhajtani, hanem tárgyalni fog veled.

2011. febr. 9. 19:20
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van kép a fürdőről is. :)

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, írjatok nyugodtan!

2011. febr. 9. 19:26
 5/11 Cory Rose ***** válasza:
Nem az állapotát kritizáltam, oké, nem rohadnak a falak és nincs leesve a csempe, de attól még ízléstelenül van kifestve és berendezve. Ennyi a véleményem, de természetesen az számít, hogy aki megveszi, annak tetsszen.
2011. febr. 9. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:

A lakás, és a környék is rendben van, kulturált környék cigányok nélkül.

A baja, az, hogy a Karolina maga egy elég forgalmas út ott reggel, és este is áll a dugó. A tömegközlekedés jó.Az út mellett van az Országos vérellátó,úgyhogy sok a sziréna.

Ha egy utcával beljebb lenne tuti, így én nem venném meg.

De nekem fontos szempont a csönd.

2011. febr. 9. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:

teljesen barátságos hangulatú lakás, a fürdő is oké :D

szerintem csapj le rá, de még mindig fenntartom azt, h próbálj meg minél többet alkudni. pláne ha kp-s vagy :D

sok szerencsét!

kedves Cory Rose, ezek szerint te még nem láttál igazán ocsmányul berendezett lakást. ez teljesen normálisan néz ki, talán az álmenyezetet nem kellett volna erőltetni, azt leszámítva teljesen korrekt a pecó, sehol nem estek túlzásokba a dizájnt illetően.

2011. febr. 9. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a falak színe nem jó, túl erős, nem illik az egyébként nagyon szép fa anyagokhoz. Valami halványabb kellett volna, vagy pasztell. A konyha nekem nagyon bejön a fa bútor miatt!Amúgy szerintem jó a lakás,sajna árakat nem tudok mondani pesti viszonylatban, vidéki vagyok, nem értek hozzá.:)
2011. febr. 10. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért kell egymás véleményét fikázni? MIndenkinek máshol kezdődik a szép!

Szerintem a fürdő is nagyon jó!MOdern és egyszerű.Nekem ez még egyszerű, de pl. annak, aki ennél jóval lepukkantabban lakik, annak álomfürdőszoba.

2011. febr. 10. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép ez a kis lakás. Sokan de sokan nagyon örülnének ha ilyenük lenne. Ugyhogy szép!
2011. febr. 10. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!