Árnyaltabban nézve: nem divatos. És még ha áthúzod, akkor is látszani fog, hogy ez egy régi darab.
Viszont az állapota jó. Az, hogy az alja kopott, azt jelzi, hogy tiszta embereknél volt (mert ugye a felmosás koptatja így le a szekrény alját). És valóban jó nagy.
Ha titeket nem zavar, hogy régi és nem divatos, akkor szerintem érdemes megvenni. De tény, hogy a látogatók nem fogják megdicsérni.
nekem is kb hasonló korú, bár némiképp fiatalosabb stílusú bútorom van. imádom, mert tényleg jól lehet bele pakolni, és nem is olyan vállalhatatlan :D
20at én sem adnék érte, de mondjuk 5 és 10 között ha megáll valahol a licit, akkor vinném. de jól mondta az egyik előző: ehhez kell pár markos legény, meg egy nagyobb verda. különben már ott tartasz, h vehetnétek vadiújat is, mert a szállítás többe kerül mint a bútor.
az én szekrénysoromat vidékről költöztettük, mivel örököltem. kb egy kisebb vagyon volt felhozatni (sok más bútorral együtt utazott a drága) de nekem megérte, mert maga a cucc ingyen volt, és nagyon kötődöm hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!