Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ismerösöm eladná a mosógépét...

Ismerösöm eladná a mosógépét 2 éve és 20. 000ftért. érdemes e megvenni?

Figyelt kérdés
mert ugye az jutott eszbmbe,hogy azé pl. neki is van hüvely folyása, meg szarik ő is és a szaros és a hüvely folyásos bugyijait mosta benne.amugy azért adja elmert anyjáék lecserélték a mosógépjüket a régit neki adták,neki meg kell a pénz,és eladja amugy 75.000ft ért vette indesit gép.Semmi baja de a tulaj kicsit piszkosak és elég piszkos a gép.
2010. jan. 21. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
te hülye vagy....:)
2010. jan. 21. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem,csak úgy csinál..:))Öccsém,leestem a székről, köszi!!

Hallod vedd meg,MOST!!

2010. jan. 21. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
ezt komolyan kérdezed? önts bele egy flakon domestost, járass vele egy gyors programot, és már fertőtlenitve is van.:) ha nincs mosógéped, hülye lennél nem megvenni:)
2010. jan. 21. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtudom... Mifelénk a mosógép arra való, h beleteszed a koszos ruhát, kiveszed a tisztát. Ha a mosógép piszkos maradna a ruhádtól, akkor a kimosott ruha se lehetne tiszta. Minek neked mosógép? :D Dobd ki a koszos cuccot, vegyél hetente új bugyit :D

Naná, hogy vedd meg :D

2010. jan. 21. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
anyám borogass.. hüvelyfolyás meg egyebek..,:)))))))))).hát én nem tudom , de nálunk is arra van a mosógép hogy beteszem a piszkos rucit és tisztán adja ki a program végén...Ha nem nagyon piszkos és büdös a mosógép megéri az árát, max. egy kis domestosos ronngyyal megtörölgeted kívül-belül.
2010. jan. 21. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

amúgy nem vagyok hülye,és nem is volt vicc kérdés. Komolyan kérdeztem...

2010. jan. 21. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elöltöltős majd én megveszem!
2010. jan. 22. 14:22
 8/8 anonim válasza:
Vedd meg! Ha még jó állapotban van, ha piszkos legfeljebb kimosod, és megvanooldva.:)
2010. ápr. 19. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!