Milyen festéket válasszunk? Ki mit ajánl? Érdemes megvenni a drágát, ami állítólag fed 1 rétegben is, vagy maradjunk annál, hogy mindenképp két réteg kell!? Érdekelne hozzáértők véleménye!
szerintem ne a festéken spóroljatok, hiszen a lakás egyik alaphangulatát adja, h milyenek a falak színei.
én trilak decorral és duluxszal festettem anno a lakásomat, nagyon szép lett. szerintem a legjobb minőségűből is érdemes két rétegben kenni, hogy maradéktalanul lefedje a falat.
elvégre festeni elég 5 évente, megéri költeni rá, h normálisan nézzen ki.
a burkolatokon sokkal többet tudsz spórolni, inkább azoknak az árait hasonlítgasd, és válaszd ki a legjobb ár-érték arányút.
Az is kérdés, hogy fizettek a festőnek, avagy ti magatok végighengerlitek? (Szerintem könnyű munka, de nem mindenkinek van rá ideje, vagy épp érzéke.)
Ha láthatóan semmi nem üt át a falon, akkor elegendő lehet az egy réteg is.
Nálam amúgy hagyományosan, oltott mésszel meszelve van. Egyes szobákban márványos mintában színezve. Ahol fehér, ott meg hófehér. Nem bántam meg.
De a meszet csak annak ajánlom, aki ismeri és tudja milyen vele dolgozni.
Én páraáteresztő és fertőtlenítő képessége miatt választottam. Újra meszet fogok használni, ha ideje lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!