Hol lehet kinyitható kanapét kapni emberi áron? Min.160*200-as kellene.
"Előző hozzászólásnak címe. Csak azt nem értem, miért nem tudod te is kikeresni? Komolyan mondom itt csak nyüszögtök, de ha már látod, hogy amit te elképzelsz túl van az átlag méreten, miért nem jut eszedbe, hogy ezt csináltatni kell?"
Ki kell ábrándítsalak: az, hogy abban a pár üzletben ahol néztem nincs az a méret, amit én kerestem, nem azt jelenti, hogy sehol az univerzumban nem lehet fellelni, épp erre irányult a kérdésem, és épp erre való ez az oldal. Ki tudom keresni a szíves közreműködésed nélkül is a gyártó cégeket, már meg is történt, több cégtől is kértem árajánlatot, úgyhogy csak egy kicsit lőttél mellé.
A nyüszögés bennem is felmerült: ha vetted a fáradtságot, hogy utánanézz, kikeress és belinkelj, ezt mért kell ilyen nyüszögve csinálni? Mi volt a célod? Hogy megmutasd, tudod használni a keresőt, vagy valóban segíteni szerettél volna, amely nemes szándékod az ordenáré stílusoddal sikerült is közömbösíteni, vagy egyszerűen szerettél volna belém kötni, mert unatkoztál, és utálsz a saját agyadra menni?
Szerintem nem volt ordenáré. Kioktató volt és ingerült, de ennek semmi köze az ordenárésághoz. Továbbá, segített, akármilyen volt.
Te viszont egyből nekiálltál pattogni, ahelyett hogy megköszönted volna. Szóval szerintem te ne oktass ki senkit modorból.:) Inkább tanulj idegen szavakat, és tanuljatok meg kisebb ágyon üzekedni az asszonnyal.
nos, mint említettem volt, már utána jártam a készítés lehetőségeinek, de benned fel sem merült, hogy erre esetleg rákérdezz, kioktattál és ítélkeztél. ez nekem ordenáré ( bár nem tudom, ez mitől idegen szó....). és már megbocsáss, ha kérek egy szelet kenyeret mert éhes vagyok, és te hozzám vágod, hogy : nesze, zabálj, én nem fogom megköszönni (ha érted a párhuzamot).
továbbá én lennék az asszony és jelzem, üzekedni 50x50 centin is tudunk, az alváshoz (pláne, ha hajnalban a lányunk is közénk mászik) kell a hely.
Úgyhogy a kérdés továbbra is él: ha valaki tud min. 160x200-as kinyitható kanapét, kérem jelezze.
"Az Óbudai rendelő intézetnél van egy bútordiszkont. 70-ért még az anyagot is kiválaszthatod."
mi is ott vettük (csináltattuk) 170x200 a fekvő felülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!