ágy matracot szeretnénk vásárolni 160cm széleset. De egyben vagy 2 db ban vegyük? 2db80cm est vagy 1db160cm est?
Figyelt kérdés
nem tudom ha 1 et veszünk a másikat mennyire zavarja az hogy a másik mosorog. 40kg van kötzünk a férjemmel.én58,ő 98kg. a másik meg hogy engem mondjuk egy térelválasztó 2 matrac közötti csik zavarna2010. jan. 18. 13:15
1/7 anonim válasza:
nekünk kettőben van, de észre sem lehet venni... és én ott szeretek aludni, ahol a két matrac összeér, mert oda jól bevackolom magam...:) az egyesről nem tudok nyilatkozni, olyanunk nem volt:)
2/7 anonim válasza:
ha van kerete az ágynak, azaz nem tudnak szétcsúszni a matracok, akkor leginkább az ár számít.
ha nincs keret, akkor jobb egyben.
3/7 anonim válasza:
szerintem jobban kijöttök anyagilag,ha egyben veszed, de ebben nem vagyok biztos. Nekünk az egybe matrac jobban bejött, nem csúszik be a láb meg ilyesmi, de szerintem ez teljesen emberfüggő, hogy mennyit mocorogtok meg ilyenek...
4/7 anonim válasza:
Én az egyben matracra voksolok. Direkt ilyet kerestünk, és jó hogy így döntöttünk. Kilókra kb. ugyanígy vagyunk a párommal s bevallom ha ő éjszaka megfordul azt kicsit érzem. Kárpótolja ezt viszont az, hogy mi gyakran összebújunk és akkor nincs megszabva a határ, a két matrac között és nem zavar a matracok közötti rés akkor sem, ha mindkét gyermekünk este hozzánk bújik. Volt kétmatracos is - az nem volt jó.
Próbáld ki, elvégre te fogsz az új matracon álmodni!
5/7 A kérdező kommentje:
igen mi is összebűjunk, de köztünk 40kg van.
2010. jan. 19. 18:25
6/7 anonim válasza:
első vagyok... úgy beszéltek, mintha a két egyes matrac közt szakadék lenne, mi is összebújunk egy csomószor... teljesen összeér a két matrac:)
7/7 A kérdező kommentje:
:) nekem tényleg olyan érzés igy kivűlállóként ugytudom elképzelni:)
2010. jan. 19. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!