Nekünk 180-as franciaágyunk van, mert nagyon szeretek idióta kifacsart terpeszkedő pózokban szunyálni. Egyébként aludtunk évekig 160-asban is, és azon is el lehet férni.
2010. jan. 19. 19:55
2/7 anonim válasza:
nekünk 140centis,és nagyon bőven elférünk ketten,főleg,hogy az egyik felén alszunk általában:)A 180-as szerintem óriási.
2010. jan. 19. 19:57
3/7 anonim válasza:
Határozottan 180-as, nekünk egy évig volt 160-as, szerencsére hamar tönkrement, most 180-as van, de volt már 200-as is, na az volt a legjobb. De csak tvzéskor használjuk ki, éjszaka úgy alszunk, hogy egy 90-esen is elférnénk. :P
2010. jan. 19. 20:09
4/7 anonim válasza:
Nekünk eddig 180as volt , de azt nagynak tartottuk a szobába ezért vettünk egy 160cm-et, és nem érzékeljük azt a -20cm, mert mindig egymásra vagyunk tapadva vagy alvás közben terpeszkedünk de akkor is olyanok vagyunk mint az olló.
Úgy válasszatok ágyat, hogyha összebújva alszotok akkor elég a 160cnm-es, ha nem alszotok összebújva, és ha van gyerek és nagy a hálószobátok akkor 180cm szerintem. Én ezek alapján választanék.
2010. jan. 19. 21:52
5/7 anonim válasza:
párom akkora mint 2 másik, én sem vagyok topmodell, és elég a 160as.
de ha sok pénzetek, és nagy hálótok van, akkor vehettek akár 200asat is :)
a kérdésedre: szerintem túlzás, régen 2es aludtak egy egyszemélyes ágyon, és úgy is felnőttek az emberek, nem kell ahhoz anyahajó méretű ágy, hogy kipihenten ébredj.
a matrac minősége százszor fontosabb.
2010. jan. 19. 23:48
6/7 anonim válasza:
Nekünk is 160-as van, bőven elférünk. Azért a szoba méretét is figyelembe kell venni. Ha akkora lakásunk lenne, hogy a hálószobában símán elférne a 180-as, akkorát vettem volna.
2010. jan. 20. 12:37
7/7 anonim válasza:
ha a nagyot veszed meg biztos nem banod meg. 2gyerköcöm van,ejjelente atvandorolnak hozzank. reggelre nyomorek lennek. 180minimum kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!