Láttam egy olyan kinyitható kanapét, aminek a fekfőfelülete merőleges a törésvonallal, és a végénél volt két kerék. Ez egy ikea stílusú kanapé, de nincs fent sem ott, sem a kikánál. Hol lehet ilyet kapni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 19:26
2/3 A kérdező kommentje:
Amekkora vakegér vagyok nem vettem észre először. Aztán időközben már rájöttem, csak nem néztem meg rendesen az oldalt.
Esetleg tapaszalat ezzel az ággyal kapcsolatban? Mennyire tartós, illetve masszív darab?
2010. júl. 6. 21:19
3/3 anonim válasza:
A páromnak van hasonló, csak az nem így nyílik. Hát nem egy mai darab, de ahhoz képest, hogy nyitható ágy, szerintem elég tartós. Én most készülök lecserélni egy ilyenre a két éves kihúzható, nagyon designos sarokülőmet. Mert lehet baromi jól néz ki, viszont nagyon kényelmetlen.
Pontosan ilyen ágya párom testvérének van, és ő nagyon dícséri.
Matracból viszont érdemes tartósat választani, ezért én a legdrágábbat fogom venni, hogy jól tartsa a hátamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!