Üvegtégla szerintetek jó egy ablaktalan helységbe fény szempontjából?
Figyelt kérdés
Egy szobát ketté akarunk választani mert nagy alapterületű.Egy nappalit meg szobát akarunk csinálni2011. febr. 25. 08:59
11/39 anonim válasza:
Olyan megoldást is láttam, ahol egész falszélességben üvegtégláztak, felül (plafontól kb. félméternyit).
12/39 A kérdező kommentje:
Aha olyan képem is van valahol:)Az is nagyon szép.Mondjuk szerintem ahogy kiszámolom az üvegtéglát ez is nagy lehet.
2011. febr. 25. 10:30
13/39 anonim válasza:
Hát igen, csak egy teli üvegtégla fal nem éppen olcsó mulatság! 200-300 darab is kellhet hozzá,és már a sima üvegtéglának is 500 ft körül van darabja!
14/39 A kérdező kommentje:
de ahogy most nézem,ez amit kitaláltam az is elég nagy mert egy övegtégla 19 cm
2011. febr. 25. 10:36
15/39 anonim válasza:
Szerintem jó. Csak vigyázz, mert eszméletlen szép színesek vannak, amik azért biztosan megfogják a fényt, azaz a színtelen lenne ideális, esetleg sárga, az eleve olyan hatást kelt, minha besütne a nap.
16/39 A kérdező kommentje:
Színeset nem,a párom már nagyon nézegette őket:)De felvilágosítottam erről.Köszike a tanácsot!!!Szerintem szép lesz szintelennel is
2011. febr. 25. 11:45
17/39 anonim válasza:
Azért két dolgot érdemes észben tartani:
1; fényképről soha nem fogjuk tudni megítélni, hogy mennyi fény van adott helyen
2; a képen a kamerához közelebbi helyiségbe jutó fény nagyrészt a jobb oldali területen jut át, és csak töredéke az üvegtéglán.. Az üvegtégla a képen 0.64m2, a jobb oldali nyílás pedig minimum 5m2! Tehát cirka a tizede!!! Nem beszélve az üveg által lefogott fényről. Tehát a képen az üvegtégla nem bevilágítási, hanem dekorációs célt szolgál.
18/39 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy nincs ajtaja a nappali résznek ahol lesz az üvegtégla.(Sima boltív van)Teát onnan is jön fény:)
2011. febr. 25. 11:54
19/39 anonim válasza:
Akkor minek az üvegtégla,pénzpazarlás.
20/39 A kérdező kommentje:
Mert úgy kevés a fény sajna,azért akarunk valamit kitalálni.Akkor nem lenne üvegtégla
2011. febr. 25. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!