Üvegtégla szerintetek jó egy ablaktalan helységbe fény szempontjából?
Figyelt kérdés
Egy szobát ketté akarunk választani mert nagy alapterületű.Egy nappalit meg szobát akarunk csinálni2011. febr. 25. 08:59
1/39 anonim válasza:
ha ablaktalan, akkor minek az üvegtégla?
2/39 anonim válasza:
Berakhatjátok, de a szobában akkor is mindig sötét lesz. Egy ablaktalan szoba nem igazán élhető.
3/39 A kérdező kommentje:
Hogy legyen fénya nappaliba azért szeretnénk üvegtéglábol csinálni valamit.Láttam egy képen nagyon mutatós volt.
2011. febr. 25. 09:17
4/39 A kérdező kommentje:
Akkor nem enged akkor fényt??Nagyobb rombusz alakba szeretnénk csinálni.
2011. febr. 25. 09:19
5/39 anonim válasza:
Mármint akkor ablakot szeretnél üvegtéglából ugye? Mert ha nincs fényforrás, akkor felesleges az üvegtégla is!:)
7/39 anonim válasza:
Gondolom, a kérdező úgy érti, a nagy szobában még van ablak, csak a leválasztott "félszobában" nem lenne, azért akarják azt üvegtéglázni.
Ez szerintem elég érthető volt, ne kötözködjetek vele.
8/39 A kérdező kommentje:
Persze hogy úgy értem:)Logikus
2011. febr. 25. 09:27
9/39 anonim válasza:
Nagyon szép ez a lakás!!!
Igen, érthető, csak kötözködnek veled :-))
Mivel az eredeti szoba ugye nem ablaktalan, csak a leválasztott félszoba lenne az.
És igen, ad elég fényt, persze jó nagy legyen az alakzat, hogy tényleg legyen bent elég fény.
Nálunk a fürdő oldalfala volt üvegtégla az étkező felé, tök jó világos volt.
10/39 A kérdező kommentje:
Na akkor jó.Szerintem élőbe elég nagy alakzat ez ami a képen van.Ugye?Csak attól féltem nem jön át annyi fény:)
2011. febr. 25. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!