Létezik olyan járólap ami vizesen nem csúszik? Melyik? Takarítás szempontjából melyik a jobb a matt, vagy a fényes?
nekem gres van, sztem iszonyat könnyű takarítani. sok olyan kérdést olvastam már itt, akit kiidegelt a fényes, mert minden egyes lépés meglátszott rajta, nem lehetett szépre felmosni.
nem csúszik annyira, bár nyomtam már pár spárgát, mikor kiömlött a víz, és beleléptem :D
egyszer voltam egy olyan lakásban, ahol linóleum volt, de nem is akármilyen! ami a busz padlóján van, az a fekete gumipöttyös. a diegóban lehet venni, na, az biztos nem csúszik :D
Nekem a monyhában fényes van,kb 8 éves. Elég "ránézni" a máz már pattog le róla.
Egy burkoló ismerősöm mondta,hogy csak olyan burkolólapot szabad venni,amelyiknek a törésfelülete (vagy széle) is olyan mint a felülete.
Nekem matt kék van.
Ha vizes azon is csúszok és minden csík látszik rajta, egyszerűen gyűlölöm.
Van fényes a fürdőben, érdekes az sem csúszik jobban. Bocs, annak valamilyen mázas felülete van.
Kedves utolsó!
Lehet, csak már fáradt vagyok (lefáradtam munkába), és azért nem értem. De most a mattnak, vagy a fényesnek van olyan mázas felülete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!