Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek empire stílusú...

Szerintetek empire stílusú bútorokhoz milyen házat építessünk?

Figyelt kérdés
A férjemmel a ház berendezésébe empire stílusú bútorokat fogunk venni.Azt nem tudom csak,hogy a ház kívülről hogy nézzen ki?Padlásszobás az kizárt,egy sima lapos tetős házhoz illene???Ha van linketek,azt is várom.Köszi
2011. febr. 1. 22:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom Te mennyire vagy kitartó, hű egy-egy elképzelésedhez, de ha magamat veszem példának, akkor nem biztos, hogy hosszú távon is ehhez fogsz ragaszkodni. Volt időszakom, mikor nekem is tetszettek a hasonló stílusok, de ma már nyomasztónak érezném a kifejezetten ilyen típusú berendezés között élni. Szerencsére nem is fektettem bele, - nem is tudtam volna - hogy megvalósítsam, mert időközben mondhatnám 180 fokos fordulatot vettem, ugyanis mostanra sokkal inkább a modernebb, fiatalosabb, vidámabb, kényelmesebb, otthonosabb stílust kedveltem meg. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne ízléssel néhány szép klasszikus darabot is közé csempészni. Szóval lehet, hogy nem érdemes ilyen mélységig ragaszkodni egy ilyen nem hétköznapi stílushoz, hogy még a házat is hozzá akard építeni. Tényleg csak akkor érdemes, ha 100 %-ig biztos vagy abban, hogy mindvégig ilyen ragaszkodást érzel ehhez. Ezt csak egy jó tanácsnak szántam.
2011. febr. 3. 11:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képet amit belinkeltél...

...hát, az inkább egy ravatalozóra emlékeztet.

2011. febr. 4. 16:35
 23/24 anonim ***** válasza:
...igen, tényleg arra emlékeztet. Lehangoló. De ez csak a mi véleményünk.
2011. febr. 5. 07:54
 24/24 anonim ***** válasza:

különös a kérdés: miért gondolja a kedves Kérdező, hogy a magastető vagy lapostető ebben esztétikai szerepet játszik? (közbevetve:a lapostetőket nálunk sokszor nem túl jól kivitelezik és beázik, bár máshol szép tetőkertek, tavak, napozók is megoldhatók)

Szerintem nem látszik egyszerre. A ház tömege legyen arányos, szép, funkciónak megfelelő.

Ami fontos lehet a bútorzattal: a nyílászárók!

Az viszont együtt "dolgozik"

Nagyon sokféle ajtó és ablak kapható (neten: beírva: egyedi nyíl.-k)

Az ívek, arányok, osztások(!) is jelentősek az anyag és a szín mellett. Jó tervezgetést, álmodozást!

üdv: Anna

2011. febr. 18. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!