Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek empire stílusú...

Szerintetek empire stílusú bútorokhoz milyen házat építessünk?

Figyelt kérdés
A férjemmel a ház berendezésébe empire stílusú bútorokat fogunk venni.Azt nem tudom csak,hogy a ház kívülről hogy nézzen ki?Padlásszobás az kizárt,egy sima lapos tetős házhoz illene???Ha van linketek,azt is várom.Köszi
2011. febr. 1. 22:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Hát ha ilyen stílus tetszik berendezés tekintetében, akkor építsetek hozzá illő kastélyt, amolyan napóleonit.

2011. febr. 2. 09:27
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom miért kell bántani a kérdezőt. Ha neki ez a stílus tetszik, akkor minden joga megvan hozzá, hogy ilyen bútorokat vásároljon. Nem baj az ha előre gondolkodik, hogy milyen legyen a házuk, hogy passzoljon a bútorok stílusához. Legalább nem úgy gondolkodnak, mint sokan, akiknek szemernyi ízlésük sincs. Rengeteg ilyen ember van elég csak végigmenni az utcán. Ha meg megvan hozzá az egzisztenciájuk, annak örülni kell, nem irigykedni.
2011. febr. 2. 10:27
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Örülünk, örülünk, de ha ilyen jó ízléssel van megáldva, miért itt teszi fel a kérdést, hogy milyen stílusú épület illik az effajta berendezéshez? Ha ilyen jól állnék anyagilag, megfizetnék egy stílusszakértőt is.
2011. febr. 2. 10:52
 14/24 anonim ***** válasza:
34%
Valóban. Lehet egyszerűbb lenne elmenni egy belsőépítészhez, lakberendezőhöz.
2011. febr. 2. 11:33
 15/24 A kérdező kommentje:

-Köszönöm a segítő szándékú válaszokat,hiszen azért írtam ide,hátha ad valaki ötletet,vagy esetleg egy hozzáértő is tud tanáccsal szolgálni.A lakberendező kérdése nálam is felmerült,úgyis kérek majd véleményt tőle is.

-Vettem a fáradságot és elővettem a helyesírási szabályzatot,és igazad van,de ez nem a helyesírás segítséget kérő oldal,de így még többet tudok:).Viszont a válaszodból az irigység süt és a rosszindulat.Amúgy most csinálom a második diplomámat,nem nyelvtanból,de az én helyesírásom nem olyan katasztrófális....,az egy dolog,hogy mindig ostorozom magam,hogy javítsak a hibáimon,és ezt építő jellegű kritikának veszem.Neked viszont egy önsegítő tréninget ajánlanék:),mert eléggé ellenszenves stílusban adod elő magad:).Csak pozitívan:)!!!

-Ezek a bútorok már nagyon-nagyon régen tetszenek olyannyira,hogy ha módom van rá,akkor szeretnék olyan házat építtetni,amibe illik is.Nem adom fel a keresgélést sem,mert szerintem aki házat épít,az gyűjti rá a pénzt,érlelődik benne akár több éven át,hogy milyet akar,és aztán megvalósítja(ha teheti).

-Egziszetncia ide vagy oda...,nem vagyunk eleresztve,de mindig meg van arra a pénzünk,amire kell(jelzem nem dohányzunk,és káros szenvedéllyel sem élünk:)):).Ezeket a bútorokat is külföldről fogjuk megvenni,mert Magyarországon elképesztő árakon adják,de ha megvehetem máshol elfogadható áron,akkor miért ne???

2011. febr. 2. 21:41
 16/24 A kérdező kommentje:

Igen,néztem már ilyen házakat,nem csak a bútort,azt is tudtam,hogy Napóleon kedvelte:).Mellesleg ezek a bútorok annyira szépek(nekünk),és kényelmesek is:).

Az első linket köszi:),majd valamit kiötlünk a tervezővel is,hogy mégse üssön el nagyon...3 szobát biztosan szeretnénk,konyha étkezővel,fürdő,wc,gardrób,nappali,1 dolgozószoba,előtér.

-Én szocreállal biztosan nem rendezném be a házam,más kérdés ha az van,akkor jó az is:),de ettől még nem degradálom le azt akinek más stílus tetszik.Ennyi.:)

2011. febr. 2. 21:53
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Azt írod kedves kérdező, hogy szeretsz javítani a hibáidon és nem utasítod el az építő jellegű kritikát.

Akkor most én Neked ebben fogok segíteni.

"Kerülendő: ledegradál

Ajánlott: degradál.

Magyarázat: ha a degradál szó magyar jelentését ismerjük (lefokoz, leminősít), akkor már nem akarjuk elérakni, hogy le. Az olyan lenne, minta le-lefokoznánk valamit."

2011. febr. 2. 22:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták válaszolni, hogy itt a le- fölösleges, mert anélkül is ugyanazt jelenti: de-gradál. Hm, de akkor a beinjek­cióz is kifogásolandó (in = 'be'), és a föl is a Hánykor kelünk föl? mondatban (hiszen a Hánykor kelünk? is ugyanaz). A leellenőriz, kihangsúlyoz, ledegradál alakokban az igekötő semmivel sem fölöslegesebb, mint a meg a kétszer kitett többes szám (a gyerekek boldogok). A nyelvek annyira tele vannak fölösleges dolgokkal,hogy a fölöslegesség fogalma nem használható a nyelvi elemzésben, tehát nincs. Birom, h mindenki mindig a nyelvtannal hozakodik elo. A magyar nyelv fejlodik, valtozik. A nyelveszet tanarom azt mondta, amit anyanyelvu hasznal, az nem lehet hibas.

Csak hogy en is irjak valamit, amibol lehet tanulni;-)

2011. febr. 3. 07:26
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Nincs azzal semmi baj, hogy ezt a stílust kedveled, hiszen a saját otthonodat rendezed be vele, de azért még az empire és szocreál stílus mellett is létezik ízléses berendezés.
2011. febr. 3. 09:43
 20/24 A kérdező kommentje:

Egyértelműen van mellettük más is,pl. a klasszikus is tetszik,stb.....A modern is mutatós,de az meg csak úgy szép,ha nem felejtesz elől semmit,ott nagyon kell figyelni minden apró részletre (szerintem).Nehéz a választás,rengeteg szép bútor van,biztos találunk majd megfelelőt.

-Kedves kötekedő(nem bírlak másnak nevezni:),örülök,hogy neked ennyi itt a keresnivalód:).

Szép napot mindenkinek,és megint köszi a használható válaszokat!

Linkelek nektek ide egy gyönyörűséget: [link]

2011. febr. 3. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!