Világosbarna bútorokhoz milyen színű fal megy?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 18:29
1/6 anonim válasza:
nálam zöld a fal és jól passzol a világos fa bútorokhoz
2/6 anonim válasza:
Ha világosbarna és nem natúr fa szín, akkor krém színű, vagy nyers fa-színnel harmonikus lesz. Ha inkább nyers fa, akkor én is inkább kicsit kontrasztosban gondolkodnék. (kék,zöld vörös) inkább élénket, különben nagyon sötét lesz!
3/6 Michail Mendoza válasza:
Egyik szinü sem.A fal nem megy.Marad.Legfeljebb a butor megy a falhoz.Ha odatolod.
5/6 anonim válasza:
szerintem napsárga, vagy valamelyik boltban naplementének hívják. Nekem nagyon tetszik világosbarna bútorhoz a narancssárga fal,de ne legyen túl sötét. Lehet fűrészporos festéket kapni,az olyan hogy 3szín rajzolódik ki a falon, így nem olyan egyszinű. Van benne világos és sőtétebb árnyalat.
6/6 anonim válasza:
almazöld,sárga,krém szín esetleg halványrózsaszín de lilával is szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!