Fenyő bútorokhoz milyen színű (festett) falak passzolnak?
Épp költözés előtt vagyunk, és a hálószoba halvány lila, a laminált padló világos, kb. juhar színű. Kérdésem, hogy szerintetek milyenre fessük át a falat? Amúgy tetszik ez a világos lila, még nem láttam ilyet, csak nem tudom, hogy passzolna-e oda a fenyő ágyam, komódom.
Amúgy a fenyő bútorokat szokták átfesteni? Vagy csak simán lelakkozni natúrral vagy színessel?
Nem vagyok jártas a lakberendezésben, de szeretnék egy kis takaros otthont (kicsi a lakás nagyon). :)
Ha nem látom a terepet nem tudok konkrétat mondani. A szín függ a szoba világosságától is például.
De néhány személyes tapasztalat azért:
Nekünk is fenyő bútoraink vannak a szobákban ezekkel a színekkel:
Hanga vörös
Rózsaszín: de nem az a bugyirózsaszín élénk fajta
Hunyor (zöld)
Aranyvessző
Nácisz
Barackvirág
Bodza
Tűzliliom
a fenti linket megtalálod, hogy melyik szín milyen.
Mindeggyik amit felsoroltam, nagyon jól mutat fenyő bútorokkal:-D Remélem segítettem!
Szóval kb ilyen színű a fal: [link]
Világos színű laminált padló van lerakva és ide menne a fenyőbútor. Ablakokra sötét lila függöny, ágyra is vmi sötét lila ágytakaró menne, világos szőnyeggel és díszpárnákkal. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!