Felkarcolt parkettát hogy lehet javítani?
Figyelt kérdés
Az albérletünkben a kihúzható kanapé lába elég csúnyán felkarcolta a parkettát. Persze a házinéni óva intett minket, vigyázzunk rá, hozott linóleumlapot alá, de késő. Már új ágyunk van, a raktunk is valamit fölé, hogy ne látszódjon de a kiköltözésnél észre fogja venni.
Arra gondoltam, smirglivel ledörzsöljük azon a kis területen és ecsettel újra lakkozzuk. Szerintetek jó így? Vagy foltos lesz? Egyéb ötlet..
2011. jan. 5. 15:32
1/18 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy mégis mekkora az a karcolás de olvastam olyan okosságot hogy ha ilyen (kisebb) karcolás keletkezik valamin akkor a módszer elméletileg az ha egy napra a karcolásra egy vizes szivacsot teszel. Ha beválik akkor nincs mit ha nem akkor a ti ötletetek sem tűnik rossznak.
De szerintem egy próbát megér mindkettő.
2/18 A kérdező kommentje:
a vizes szivacs nem hiszem, hogy segítene ilyen helyzetben, lejött a felső lakkréteg.. és elég mély is
2011. jan. 5. 15:53
3/18 anonim válasza:
Jó az elképzelésed, működni fog. Egy kicsit nagyobb felületet lakkozz, mint ahol a sérülés van.
4/18 anonim válasza:
én is a lakkozásra gondltam szerintem az jó ötlet
5/18 anonim válasza:
Felcsiszolod, csónaklakkal átkened és polírozod. Akkor csak úgy veszi észre, ha sas szeme van. :)
6/18 anonim válasza:
Akkor már csiszoljátok át az egész parkettát,és lakkozzátok újra,hogy "egységes" hatást keltsen.
7/18 A kérdező kommentje:
áhh, hatalmas a szoba, az egészet semmiképp, nincsenek hozzá profi szerszámaink sem
2011. jan. 5. 16:58
8/18 anonim válasza:
Ha nemcsak a lakk sérült meg, hanem maga a parkettafa is, akkor csak az egész szoba csiszolásával, újrakenésével lesz tökéletesen eltüntethető.
9/18 anonim válasza:
Ez a fasza gondolgkodás. Lakásra pénzed nincs, másét szétb*szni azt igen. Fogalmad sincsen az értékekről. Miért annyira nehéz neked felcsiszolni az egész szobát. Te tetted tönkre - fizess. Én kivágnálak onnan azonnal mégpedig úgy hogy nem adnám vissza a letétbe helyezett 3-hónapnyi lakbért sem.
10/18 anonim válasza:
Eegen, egy szoba felcsiszoltatása és újralakkozása többtízezer forintos nagyságrendű, nem is beszélve, hogy micsoda koszt csinálsz az egész lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!