Milyen színű parkettát válasszak?
Figyelt kérdés
Most újítjuk fel a szobámat... nem tudom, hogy a bútoraimhoz és a falak színéhez milyen színű parketta illik....
A szobám falai lila és bézs színűek... a bútorom dió és juhar.
A diégóban néztem laminált padlót, pontosan ezt: [link]
Szerintetek?
2011. aug. 1. 21:29
1/6 anonim válasza:
Nehéz, én is hasonló gonddal küzdök. Sötét-sötéttel is szép. Bár, ha kicsi a szoba, jobb a világosabb parketta. Én még a majdnem fehéren gondolkodom, mindjárt keresek neked egy mintát. Nekem a lila mellé az is jó lenne.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi.. Nagynak elég nagy a szobám 4*5m ...
én is néztem a fehéret,.. de sajnos nekem az elég drága... én maximum 1500-1600Ft/m2 áron szeretnék vásárolni így is lesz vagy 50 000 :S
2011. aug. 1. 21:48
4/6 anonim válasza:
Nézegetni kell, akciósan venni! Nem tudom merre laksz, Praktiker, Baumax, Obi, Dr. Padló, stb. szét kell nézni, nem tudom mennyire sürgős, pár akció váltást várj meg, hátha lesz benne.
5/6 A kérdező kommentje:
A jövő7ig kéne ... nézegetem folyamatosan... bauhaus, diégó oi van a közelben :)
2011. aug. 2. 00:47
6/6 anonim válasza:
Szia nem tudom hol laksz, de sok helyen van már Parketta Diszkont! Keress rá! Mi mindig ott vesszük a felújításhoz a cuccokat. Sokkal olcsóbbak, mint a multik (és lehet alkudni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!