Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Figyelt kérdés

arról van szó hogy van egy hosszúkás szobám. egy ablakom van egy nagy. ablak alatt van egy radiátor.

most vettünk egy kovácsoltvas ágyat egyszemélyeset. van egy 4részes nem túl nagy szekrényem egy íróasztal azzal együtt szék meg egy fotel. ilyen babzsák fotel. aztán van két gitár meg egy erősítő. ezeket kéne ebbe a hosszúkás szobába elrendezni. de nem tudom hogy, hogy. valami ötlet kéne de én már kifogytam.. légyszíves küldjetek valami mintát vagy nem tudom. tippeket. :)

válaszaitokat előre is köszönöm :)

2010. dec. 16. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Így számok nélkül elég nehéz! Mérd le a szobád, a bútoradid, és rajzold le méretarányosan akár paintba is. Töltsd fel képfeltöltésre, és utána nagyobb az esélyed, hogy segítséget találsz.
2010. dec. 16. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Hosszúkás szobát a legrosszabb berendezni.

Jó lenne tudni, hogy hol az ajtó, meg az ablak, illetve méretet.

Ami biztos, hogy én nem tenném be a szekrénysort. Ágy ablak alá, középre, vele szembe az íróasztal. Többit így nem tudom elképzelni.

2010. dec. 16. 11:07
 3/5 A kérdező kommentje:

a szoba szélessége: 230cm.

hossza: 500 cm

ágy szélessége: 95 cm

hossza: 185 cm

íróasztal szélessége: 60 cm

hossza: 125 cm

szekrény szélessége: 45 cm

hossza: 320 cm

fotel meg nem lényeg. :)

2010. dec. 16. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a szekrényt szét lehet szedni, akkor azt rakd a rövidebb falra. Legalábbi amennyi odafér. Az íróasztalt rakd az ablak alá.

Ha szét lehet szedni a szekrényt, én azt csinálnám, hogy az ágyat beraknám a szoba belső felébe, és elé menne a szekrény, kvázi térelválasztóként. Így egyrészt el van szeparálva az alvós rész, másrészt a szobád fennmaradó részének az alakja kb kiegyenlítődik. De ebben az esetben fontos, hogy legyen az ágynál világítás!

2010. dec. 16. 13:02
 5/5 A kérdező kommentje:
jól hangzik csak nehéz elképzelni. =/ valami mintát, rajzot tudnál küldeni?
2010. dec. 16. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!