Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Padlószőnyeg az ideálisabb...

Padlószőnyeg az ideálisabb szobába vagy laminált padló?

Figyelt kérdés
Melyikből lehet szépet venni?

jan. 17. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Már hogyne ment volna ki... :D

Menj fel Pinterestre, írd be hogy living room. Szólj hány olyan modern megjelenésű nappalit dob be, ahol padlószőnyeg van.

Hanyagold a padlószőnyeget. Olcsó hatást kelt. akkor is, ha nem az. Kiment a divatból.

jan. 26. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, Pinterest hagyjuk már, az csak “képeslap”, mindenből csakis a legjobbat tünteti fel, mi viszont a valóságban élünk, nem valami “meseországban”!
jan. 27. 22:15
 13/20 A kérdező kommentje:

Vannak szép szőnyegek

De ami vastag azon meglátszik ha vêgig húzod rajta a kezed, a porszívózás vagy a szék lábának a nyoma, forgószéknek is, és akkor már nem nevezhető nagyon szépnek de lehet hogy csak engem zavar az ilyesmi

jan. 31. 06:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne képeslap a Pinterest? Miért meseország? Azért mert te nem tudod megvalósítani? :D Attól még nem álom. De akkor mondok neked jobbat. Lapozz fel egy Szép Házak magazint, azt számold meg hány padlószőnyeg van benne :D

Az a baj, hogy az emberek nagyon jó részének nincs jóízlése. Se saját magukra nézve, se a vagyontárgyaikra nézve. Köztünk ingatlan téren sem. Telis televan okádék lakásokkal és házakkal az ingatlan.com. Amire az átlag (ízléstelen) ember aszondja hogy aha hú ez egész jó. Az a valóságban rémgagyi, baromi olcsó, totál stílustalan valami, amibe random bútorok vannak behányva.

Aki 2025-ben padlószőnyeget akar egy szobába (és az nem gyerekszoba), abba sem veszett sok jóízlés.

Sajnálatos módon az emberek nem akarnak szépet. Nem. Minden legyen

inkább praktikus. Már a szótól is kiráz a hideg. Minden legyen olcsó. Öregem másik kérdésnél valamelyik jómadár az alapján választ függönykarnist, hogy mennyire macera leszedni róla a függönyt. Nem az alapján hogy hogy néz ki, meg mennyire passzol... MIndegy, kit akarok meggyőzni. Élvezze mindenki a saját ocsmányságát :D

febr. 3. 22:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Félig értek egyet előzővel, mert persze fontos a külcsín. De még jó, hogy itthon olcsót akarnak az emberek, mivel arra telik. A modern tervezés alapszabálya pedig, hogy a jó dizájn az, ami praktikus is egyben, tehát a funkcióból következik a forma és anyag.

Padlószőnyeg mondjuk pont nem praktikus, hiszen nehezen tisztítható. Oké, hogy puha, meleg és jó érzés, de kisgyerek mellett pláne hamar tönkremehet (kiönti az italát, beletapossa a csokit, éjszaka hány, szobatisztaságra nevelés korszakáról nem is beszélve...). És nagyon sok a porallergiás ember.

Laminált padlónál (is) nagyon fontos a minősége, és a minőségi alátét is, ami hő és valamelyest hangszigetelő. A gagyibbak hamar kopnak, sérülnek, nyikorognak, magához szívja a port is. A rendes fa parketta vagy trendibben hajópadló időtállóbb, csak marha drága lett. Vagy van még a parafa padló, ami szintén drága, de jól szigetel és puha.

febr. 4. 14:14
 16/20 anonim ***** válasza:

#10#12 vagyok

Mondjuk, én se preferálom annyira a padlószőnyeget - ahogy írtam is, nehéz kitisztítani, ezért nem annyira egészséges. De csak úgy mellékesen: vannak modernebb fajták, modern mintázattal, mint egy sima szőnyeg, tehát azért az is megújul, és ha totál kiment volna a divatból, akkor már eleve nem is gyártanának padlószőnyeget!

Az igényesség egy dolog, amit sajnos sokszor befolyásol az ember pénztárcája is, és úgy általánosságban: önmagában mégis mit ér a szép design, külcsín, ha nem praktikus? A design is nagyon fontos persze, de a tárgyakat az ember elsősorban használni akarja és nem nézegetni/mutogatni!

febr. 6. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Mutass egy modernebb fajtát ami szerinted jól mutat. Küldj linket.
febr. 9. 00:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Ami SZERINTEM jól mutat? Na látod, itt a lényeg, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése! Hiába küldenék, Te tutira lehurrognád, de akár fordítva is, hogy ami meg szerinted szép, az szerintem ocsmány, ki tudja! De ennyi erővel Te magad is be tudnád guglizni, és nézelődni, csak nem akarod, mert: tökmindegy hogy néz ki, Neked eleve a fajtájával van bajod, hogy “padlószőnyeg” !
febr. 9. 00:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálunk tojáshéj színű padlószőnyeg van a vendégszobában. Nincs semmi mintája. Olyan extravastag, hogy simán lehet aludni is rajta. Ott szoktunk edzeni is pl. A székláb pár percig meglátszik rajta, de aztán kirúgja magát. Egyébként én nem szeretem a padlószőnyeget, de oda nagyon jó és szerintem szép is.
febr. 9. 05:43
 20/20 A kérdező kommentje:
De ha pórszívózol, akkor meg űgy nêz ki a vastag szőnyeg, mintha felszántották volna, legalábbis amikor nekem is egy Shaggy terrakotta szőnyegem volt, hát ritkán porszivoztam mert egyszerűen ugy nezett ki utana a szonyeg mintha lehanytak volna
febr. 10. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!