Hálószobába szokás pvc padlót tenni vagy inkább padlószőnyeget vagy laminált parkettát szoktak használni?
Igazából az ember használja azt, ami neki tetszik. Én magam raktam papírból a padlómat, lazúroztam, lakkoztam, gyönyörű, nem drága, csak nagyon munkás :)
Nem láttam még pvc-t hálóban, nekem sem tetszik, de nem ütköznék meg rajta, ha valakinek igen.
#2 "Én magam raktam papírból a padlómat"
Ez érdekel!
Elmondanád, hogyan csináltad? Esetleg egy képet tudnál feltölteni valahová?
Én padlószőnyeget nem tennék, soha nem tetszettek és nem tartottam praktikusnak, a szobát teljesen szőnyegezni. Könnyen koszolódik, nehéz tisztítani stb.
A legtöbben a laminált padlót használják, de láttam már gyönyörű szép laminált padló hatású pvc-t vagy linóleumot, nem tudom mi volt a hivatalos anyaga. Ránézésre mintha laminált padló lett volna letéve, csak érzetre volt puhább és melegebb.
Én a laminált vagy a laminált hatás közül választanék.
De itt pár előny hátrány:
én is láttam már van spec nevük és nagyon szépek, nem kopog mint a laminált, és teljesen fa hatású, nem különbözteted meg ránézésre.
ez a papír alapú meg talán a youtube-on van fenn, több videóban láttam szép mintásat. ne magyarul keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!