Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért volt divat régen a...

Miért volt divat régen a talpas mosdó?

Figyelt kérdés
jan. 1. 14:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? Arra aminek "lába" van? Egyszerűen el kellett takarni valamivel a vízvezetéket. De szerinted mikor volt az nagy divatban?
jan. 1. 14:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Arra. Úgy tudom a 70-es, 80-as években, bár én még nem éltem akkor. Manapság meg vagy mosdószekrény vagy semmi a divat a mosdó alatt.
jan. 1. 14:44
 3/13 A kérdező kommentje:
De főleg az akkor épült családi házakra volt ez inkább igaz, panelokban nem.
jan. 1. 14:45
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
#2 Azért kérdezem mert én sehol nem láttam ilyeneket. a közintézményekben nem takarták el a vízcsöveket, magán házaknál meg általában szekrény volt amivel takarták. Ritkán lehetett ilyesmivel találkozni. Nem mondanám, hogy nagy divat lett volna bármikor is. Ahogy ma is van ilyen, úgy bizonyára régebben i volt, de nem volt nagy divatja.
jan. 1. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Panelokban is, legalábbis Békásmegyeren.

Egyszerűbben beépíthető, eltakarja a szifont, a csöveket, nagyobb súlyt bír el a kagyló, ha valaki rátámaszkodik -sok helyen vékony fal választja el a safttól, ami nem sokat tart.

jan. 1. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Én abban a 70-80években nemigen láttam ilyeneket. Felénk nem volt. Se panelba, se családi házakba. Nem volt jellemző, és nem is volt. Késöbb jöttek be. Valamint ezek a lábak nem konkrétan tartották a mosdót, csak esztétikusabb volt. A mosdót a két rögzítőcsavar tartja (nem tudnál máshogy szifont tisztítani)
jan. 1. 20:02
 7/13 Alain Delon ***** válasza:
Esztétikai okokból.
tegnapelőtt 09:17
 8/13 anonim válasza:
Most is az
tegnap 02:02
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 Nem, egyáltalán nem divat.
tegnap 02:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Panelben valóban gyakran alkalmaztak ilyet meg olyan helyen, ahol nem a fal volt a nehéz mosdó alapvető tartóeleme, hanem maga a kerámia talp.
tegnap 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!