Miért olyan divat, mi a jó abban hogy ha a nappali a konyhával egyben van, tehát ilyen amerikai konyhás nappali jelleg?
Mert egybe van minden, mint fentebb írták.
De sztem ez ott jó amerikába, ahol alig főznek, inkább csak melegítik a kèsz kajákat.
Amúgy egy rendes sütèsnèl főzèsn3l tele megy minden szagokkal, idővel a kárpitok is beveszik.
Ja persze van elszívó, ami úgysem visz ki mindent, ès zúg a fejednèl egèsz nap.
A legtöbb embernek már ilyen konyhája van,
En csak arra vagyok kivancsi hogy a maradeknak miert nincs?
Jobb a helykihasznalas. Semmi ertelme annak hogy valaki eszik az etkezoben csukott ajtonal, a masik a nappaliban tv-zik csukott ajtonal, mas meg foz a konyhaban szinten csukott ajtonal.
A kozos helysegek mindenkie, semmi ertelme falakat meg ajtokat tenni kozejuk.
A felesegem foz es kozben tud figyelni a gyerekre aki a nappaliban jatszik vagy nezi a tv-t.
Nem jó, hanem kényszermegoldás. Előtér-konyha-nappali egy légtér általában, ha ezek együtt 20 m2 az már jó lehet, szeparálva meg kis lyukak lennének. Na meg persze a térelhatároló falakon, ajtókon is lehet így spórolni.
Hogy mondjak egy példát: ha megnézel egy 60 m2-es lakást, a régitipusúba van mindjuk 7-8 ajtó, az újtípusúba meg mondjuk 4. Amikor az ajtó darabja 100 ezernél kezdődik, akkor bő félmillió spórolás csak az ajtón, és ez csak anyagár, falak sincsennek benne.
Aztán kitudja, lehet 20 év múlva meg majd az lesz a divat hogy egyetlen nagy tér az egész, és majd ugyanott szarnak mint főznek... amerikai divat már csak ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!