Nekem tetszik, ugyanakkor szerintem kezd kimenni a divatból.
szept. 27. 21:37
3/9 Sághegyi Péter válasza:
Hogy mi a szep az egyeni izles kerdese. Neked kell, hogy tetszen mert a saját lakásodben te fogsz vele elni. Ha neked tetsző dolgokkal veszed magad körül az egy bizonyos mertekű lelki megnyugvát fog jelenteni számodra. Sose erdekeljen, hogy másnak mi tetszik.
szept. 28. 10:50
4/9 anonim válasza:
Ízlés dolga, nekem például tetszenek, mint minden világos vagy közepes árnyalatú natúr hatású fabútor.
Én nem mondanám, hogy mostanában kimenne a divatból a sonoma tölgy, sőt, bár 2000 körül/után jelentek meg az ilyen bútorok, mégis leginkább tipikusan a mostani modernebb design-ban látni sok ilyet, bútoráruházak és webshopok tele vannak velük!
Ez nem divatjamúlt, mert nagyjából minden második lakásban meg házban hasonló típusú nappalibútor szettek vannak. Úgyhogy "divatos". Nem ez a fő probléma.
Hanem hogy emellé rém gagyi :D 540 ezer forint, de ordít róla hogy gagyi. Ránézek és látom hogy olcsó. (akkor is ha 540 ezer). Az egész lakótér olcsónak hat tőle
Ezektől az összevissza vitrines, szettben megvásárolható bútorcsaládoktól a világból ki tudnék menekülni.
Ez is MDF, meg ez is Sonoma tölgy, nekem senki ne mondja hogy nem igényesebb mint az előző link.
Pedig tényleg semmivel sem igényesebb, inkább szegényesebb, “rémegyszerű”, semmi kreativitás nincs benne!
okt. 8. 01:59
7/9 anonim válasza:
Már hogyne lenne igényesebb. Eleve alapszabály ha kicsit is adsz a berendezésedre, hogy kerüld ezeket a szetteket. Mert rém gagyi hatást kelt. Mint ahogy az a linkelt nappali szett is. De tényleg. Akkor menj fel Pitnerestre. Írd be hogy "living room". Szólj ha látsz olyat ami szép, és ilyen bútorszett van benne.
okt. 13. 10:38
8/9 anonim válasza:
Nem megyek fel sehova. Csak mert Neked nem tetszik, attól még nem gagyi, egyszerűen ízlés dolga! Szerintem komfortosabb, mint csak önmagában egy egyszerű komód!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!