Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van itt olyan, aki fával fűt,...

Van itt olyan, aki fával fűt, és nagyon unja, mert egy szívás? Vagy olyan, aki ezt élvezi? Ha ez utóbbi van, akkor mit imád ebben?

Figyelt kérdés

#Fafűtő berendezés
tegnapelőtt 02:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is fával fűtök, plusz van egy klíma lenn a nappaliban, azzal is szoktam fűteni ha nincs olyan hideg. Fát eleve konyhakészen veszem, és vettem egy molnárkocsit, amivel gyorsan be is tudom hordani. Fával is lehet okosan fűteni, úgy , hogy éjjel sem kell megfagyni.

Eleve minden szobában termofej van a radiátorokon, tehát nincs olyan, hogy túlfűteném a házam, kazánon pedig van huzatszabályzó, így 50 fok fölé nem is engedem a vizet. Este pedig megpakolom, és letekerem a huzatszabályzót, ilyenkor csak résnyire van nyitva, reggelre meg van annyi parázs, hogy nem kell újra kínlódni a begyújtással, radiátorok sem hülnek ki, és semmi nem kormolódik le. Puffertartályom nincs, sajnos ahhoz kicsi a kazánházam, de így is tudok gazdaságosan tüzelni vele.

tegnapelőtt 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagyok, mint #4-es válaszoló. Utáltam a fával fűteni, és mivel egyedül lakom, nálam nincs is olyan, hogy ki ér haza előbb... A hideg lakásra mentem haza és még az is idő volt, ameddig felmelegedett a rendszer. Most, hogy ennyire felment a fa ára klímával (H-tarifával) féláron kifűtöm a házat és nincs olyan, hogy túl meleg vagy túl hideg van.
tegnap 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!