Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 7. emeleti zárószinti panellak...

7. emeleti zárószinti panellakás, mennyire lehet szívás nyáron klíma nélkül?

Figyelt kérdés

találtam egy nagyon jó kis albit, árban kicsit drága, viszont jó helyen van Budapesten. Viszont zárószinti és klíma nincs, gondolom nem is akar a tulajdonos, ha már eddig sem rakatott.

Ki lehet bírni klíma nélkül vagy most már annyira rosszak a nyarak, hogy kb. az ember egész nyarát elrontja vele?

Legutóbb 4 éve szenvedtem nagyon egy 14. kerületi lakásban, ott 30 fok volt már bent állandóan, nem tudtam aludni, ventilátor nem ért semmit, kereszthuzat nem volt.

szept. 25. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem venném ki.

A panel eleve nagyon meleg nyáron, főleg a hetedik emeleten.

Zaroszint főleg. A tetőt 1000-rel süti a nap, konkrétan szauna lenne ott nálad.

Télen tok jó mert nem kellene fűteni mert kapnád mindenhonnan a meleget legalábbis oldalról és alulról. Felülről hideg lenne.

Szigetelés van a házon? Vagy régi panel?

Én földszinten éltem panelban, az télen hideg, főleg mert pince volt alattunk, de nyáron? Szauna volt légkondi nélkül.

Én azt mondom ha nincs légkondi ne vedd ki mert szenvedni fogsz.

szept. 25. 22:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem panelprogramos.

Kár érte, amúgy nem tudom miért nem invesztálnak a tulajok bele, mert néztem utcaképen a lakást, és vannak szomszédoknál klímák felszerelve.

Pedig tök jó helyen van újlipótvárosban. Mindegy, megbeszélve :D

szept. 25. 22:37
 3/9 anonim válasza:
86%
ha nehezen bírod a nyarat akkor ne akarj oda menni . én a 9-ediken lakom és nyáron több mint 30 fok van a lakásba ,nagyon durva és rossz . és a víz is langyos , hidegre alig kapcsol rá .
szept. 25. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Hát a mai világban már kötelezőve tenném a klímát kb 😅

Anno én is ezért nem vettem ki egy lakást hiába volt gyönyörű, nagyon jó helyen, jó áron is volt, nem volt klíma. Így lemondtam róla. Azért egy szépen felujitott lakásba már illene a klíma. De a pénzt be akarják szedni, de azért hogy jól érezd magad már nem akarnak tenni/költeni.

szept. 25. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Elsőn lakom, nyáron 30-31 fok volt klíma nélkül. Tesóm padlástéri lakásban lakik, nála volt 34 is.
szept. 25. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Jaj amúgy ha nagyon tetszik, vehetsz mobilklimat. Igaz csak 1 szobát hűt le, és lyuk kell hozzá, de legalább van. Bár inkább ne vedd ki, hallgass most a gyakori népère😁

#1 és #4 voltam.

szept. 25. 22:49
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
72%
Maximàlisan szopó. Nem lesz sok, max 45 fok.
szept. 26. 07:38
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Már jó pár éve laktam 10 emeletes panelban, 3. emelet, déli fekvés. 35-36 fokok voltak egy két hetes hőhullám idején, konkrétan az életemért küzdöttem... Mi lehetett ezen a nyáron???
szept. 26. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
A zárószint és a szigetelés semmit sem jelent, az egész a fal típusától függ. Nálunk fordítva működő beton van, szigetelés nélkül nyáron nincs 29 fok sem a lakásban, télen pedig meleg van, az egyetlen beszigetelt házban megdöglenek nyáron, ott konkrétan a szigetelés tette tönkre a házat nyárra. Egyszerűen meg kell fogni a falat, hogy milyen.
szept. 27. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!