Milyen színű kanapé illik a nappalimba?
Nekem világosabb barna padlóm van, sőtétbarna-fekete bútorok és halvány bézses/törtfehér fal.
Mindenképp közép- vagy sötétbarna kanapét kerestem volna, de vagy nem tetszett, vagy nem illett méretben.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve sötétebb türkiz lett, imádom! :)
Utólag úgy érzem, hogy unalmas, egyhangú lett volna, ha az is barnás árnyalatú. Te esetleg nem gondolkodsz valami merészebb színben?
Korábban én is mindig az ilyen "belesimuló" kanapékban gondolkodtam. Azonban ha megnézel képeket akkor láthatod, hogy egy harsányabb, erősebb színű kanapé teljesen meg tudja adni a karakterét a szobának és mégis egyben elegáns, meg otthonos is lehet. Most egy erősebb kéket választanék ha újra vennénk a bútorokat, vagy egy mély bordót. Az erős mustársárga sem rossz, de az a szín nekem nem jön be. Az erős színek között is vannak visszafogottabbak, mint pl. az acélkék vagy a fekete, ezek is kontrasztosak, de kevésbé elütőek a többi bútortól.
Az is jó amit elgondoltál, de olyan van mások lakásában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!