Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Butor7.hu Rita sarokkanapé...

Butor7.hu Rita sarokkanapé vélemények?

Figyelt kérdés

Méretben, színben, kinézetben tökéletesen illene a lakásomba, és árban is nagyon jó, de kényelmes? Van valakinek valami tapasztalata róla?

[link]

#kanapé #Butor7 #Rita sarokkanapé
jún. 29. 10:05
 1/2 Paczalos István ***** válasza:
Nem tudom, elég Tesco gazdaságos. Ismerősék gyerekei nem régen vettek innen ilyet, egy ronda kékes színű huzattal. Az ismerősöm annyit mondott, hogy leült rá, és alig bírt felkászálódni belőle (nagy darab, 160+ kiló). Szétszedve nem tudom milyen lehet aludni rajta. Ha nagy darab ember is használja, akkor elgondolkoznék azon, - hogy biztos hogy ezt akarom? -
júl. 4. 08:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor inkább körül nézek valahol helyileg. Pont ezért gondolkoztam én is hogy milyen lehet. Bár nálunk nagyobb darab ember nincs, meg aludni sem nagyon tervezünk rajta csak használni tv nézéshez, akkor sem akarok valami rosszat venni, inkább szánok rá többet
júl. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!