Milyen egy emos tiniszoba, milyen dekorációk és poszterek diszitik?
Figyelt kérdés
Mielött, még lehurrognátok, a lányom szobáját szeretném felturbózni. Nem emos, csak most tatarozzuk a szobáját, és a tinis stilusból az emot szeretné belevinni.Ha lehet képeket is linkeljetek.2010. nov. 1. 13:22
11/15 anonim válasza:
emo korszak után mindig valami sötétes-boszorkányos-vámpíros időszak jön, úgyhogy szerintem egy ilyesmi ágy tökéletes lenne, nekem valahogy egy érdekes hangulatot hoz a szobába :D [link] esetleg ha földön álló polcsora van, vehetnétek bele rózsaszín/fekete vagy fehér/fekete műanyagfiókokat, ezek által a polc se lesz túl zsúfolt, a rózsaszín-fekete-fehér kockák pedig az emo divathoz tartoznak :D a függönyök legyenek kontrasztostak, tehát egyszerű vagy picit 'esik az eső odakint' beütésű fehér függöny és fekete sötétítő.. rózsaszín szőrmés vagy valami olyasmi szőnyeg. függőlegesen, de szélesen csíkosra festett falak, ha nem akarjátok ilyen zsúfoltan, elég az egyik fal is :D úgy különlegesebb. az óriási nagy tükör pedig szerintem alapvető dolog egy csajszobában :D ennyi jutott most eszembe,remélem hasznos :D 16/L
12/15 anonim válasza:
Maximum nagyon kis értékű dolgokkal tenném. Poszterek a kedvenc bandáiról, a már említett kockás mintával díszített keretben. Ágyneműből is valami hasonlót. Néhány díszpárna. Bútorokat, festést nem javaslom elvinni ebbe az irényba, mert tényleg két éven belül kinövi, és hisztizni fog új dolgokért.
Tükör! Arra lehet csinálni akármit lehúzható matricával akár, esetleg üvegfestékkel, de előbbi egyszerűbb és később is variálható. Vannak azok a kis csontvázállatok az emósoknál, nem tudom a pontos nevüket, de tuti találsz képet, kinyomtatud, ráteszel egy fóliát, kontúrozóval megrajzolod, ha megszáradt, akkor kifested. Felrakod.
13/15 anonim válasza:
14/15 slipknot666 válasza:
12/13 említette a kis plüss állatokat.azok neve a skelanimals
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!