Kàros anyag a melamim? Vagyis a melamimból készült bútor.Műgyantából készül, félek tőle.
Bútorvásárlás előtt állunk.A tömörfa bútor lenne az álmom, de számunkra megfizethetetlen. A Jyskben ilyen anyagú bútorok vannak jóval olcsóbban, de tartok tőle. Az Ikeában nem láttam ezt a szót kiírva, de ott is kevés a tömörfa bútor.MDF, bútorlap, forgácslap... De ezeket is műgyantával tömörítik, nem? Megijedtem a formaldehid oldószertől, amiről olvastam.Vagy veszélytelen?
Milyen bútort érdemes most venni? Honnan?
Egy nappalit, egy hálót kell berendezni.
Gardróbszekrények kellenek, könyvespolcok,íróasztal, éjjeliszekrény, fiókos komód,nappaliba még tv állvány. Az ágyra, sarokülőre van ötletem.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nyugodtan vásárolj a Jysk-ből, két hónapja vettem ott bútorokat a pici lakásomba, és az égegyadta világon nincs belőle semmilyen párolgás. (2 polcos szekrény, 2 szék+kis asztal, ágy/ágyrács+matrac,matracfedő, dupla állófogas)
A melamin akkor veszélyes, ha ételbe keverik, mert a vesét leállítja, és veseelégtelenség lesz a halál oka. VAN melamin mini tálcám, én nem félek így, ebben az állapotban tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!