Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen egy emos tiniszoba,...

Milyen egy emos tiniszoba, milyen dekorációk és poszterek diszitik?

Figyelt kérdés
Mielött, még lehurrognátok, a lányom szobáját szeretném felturbózni. Nem emos, csak most tatarozzuk a szobáját, és a tinis stilusból az emot szeretné belevinni.Ha lehet képeket is linkeljetek.
2010. nov. 1. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az a lány? :D Ha nem emos, akkor miért akarja azt? Nem szép...
2010. nov. 1. 13:25
 2/15 anonim ***** válasza:

az emo már nem divat! :P

inkább alakítson ki magának saját stílust, ne legyen divatmajom!

2010. nov. 1. 13:29
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Az emosok azok, akik nagyon szomorúak mert sz@r zenét hallgatnak?
2010. nov. 1. 13:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Én lááány???? 31 éves pasi. de ha gondolod megadom a facebookos adatlapomat, hogy nézegesd. Nem az volt a kérdés, hogy divat-e. Off-ra nem vagyok kiváncsi. Olvasd el ujra a kérdést. Kösz
2010. nov. 1. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
szep vilagban elunk manapsag. a szulok meg tamogatjak is a gyerekuket.... hova fajul ez a vilag?!
2010. nov. 1. 14:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem pedig, hogy a kérdés egyszerü és érthető volt.
2010. nov. 1. 14:02
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Az emósokat divat utálni, úgyhogy minden ilyen témájú kérdésből anyázda lesz. Sajnos segíteni nem tudok, én is kinőttem már ebből a korosztályból :)
2010. nov. 1. 14:09
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Első vagyok.

Csak azért hittem, hogy te vagy a lány, mert emós körben divat az ekezetek nelkul való írás.

Nem szép, és ezt még egyszer leírom, választhatott volna valami jobbat is.

Pink-fekete színű dolgokat, meg kis fekete-fehér kiegészítőket szerezzetek be, koponyás dolgok is passzolnak hozzá... De szvsz irtó hülyén néz ki..:S

2010. nov. 1. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Megint én, innen szemezgessetek..

[link]

2010. nov. 1. 14:21
 10/15 anonim válasza:

Bassz*l fel a falára tokió hotel meg nótenksz posztereket, fesd feketére a falat(meg az összes bútort).

A plafon legyen fekete-pink kockás, a szőnyeg is hasonló mintázatú.

De inkább beszéld le róla a kiscsajt, hidd el, ez nem egy jó dolog. Nem poénból kaptál ilyen válaszokat a kérdésedre ;) Bár, idővel úgyis kinövi, és rájön hogy f@szság.

2010. nov. 2. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!