Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet minőségi, egyedi és...

Hol lehet minőségi, egyedi és jó anyagú függönyöket venni?

Figyelt kérdés
100%poliészter anyag kizárva, mást nem magyon találtam sajnos.

tegnap 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Hol kerested?

Nagyon jó függönyöket lehet venni az egyszerű helyi kis függönyboltokban is meg a nagy áruházakban is. Az ára az ami nem szokott tetszeni.

tegnap 22:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Az ára tényleg nem tetszik annyira, de műanyag alapúakat sem szeretnék.

Helyi függönyboltokban nem láttam feltüntetve, hogy milyen az anyaguk, a diego, jysk, obi ban pedig nem találtam jó anyagúakat :/

tegnap 23:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Varrassál!

Válassz olyan textilt méterben ami neked megfelel és varrass belőle függönyt! A helyi textilboltban tudnak javasolni személyt aki elkészíti a függönyt, mi is így varrattunk. Ott megvettük az anyagot, a boltos segített kiszámolni méterre mennyi szükséges, milyen kiegészítők kellenek hozzá, aztán fizettük a varrás költségét is a függöny anyagának árával együtt.

De a neten is rákereshetsz. Ha a műszálas nem jó akkor marad a pamut, len vagy a vászon. Tényleg az a legjobb ha egy textilboltban megnézed az anyagokat és kiválasztod ami tapintásra és színre is a legjobban tetszik. De többe fog kerülni mintha kész függönyt vennél.

Mi a baj a műszálassal amúgy? Függönynek kifejezetten jó.

ma 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!