Praktikerben kiállítási darabot hogyan lehet megvásárolni?
Figyelt kérdés
Csak az a méret jó nekünk amit kiállítottak. Az osztályon azt mondták a kiállítási darabok szeméttelepre kerülnek, nem lehet megvásárolni. Szerintetek hova lehetne írni ez ügyben? Egy az baromi nagy pazarlásnak tartom, másik meg mi szívesen megvennék mert jó…nincs semmi baja.tegnap 14:07
1/3 anonim 

válasza:

Kitárt, hogy szeméttelepre kerül. Nyilván jól leértékelik és bagóért megveszik a dolgozók vagy valamelyik fejes aztán megy a Jófogásra. De nem létezik, hogy csak a Praktikerben kapni olyat.
2/3 anonim 

válasza:

A Praktikerben pont a kiállítási darabokat szokták feláron még alatta árulni.
Szerintem keresd meg a csoportvezetőt és kérdezd meg tőle.
Egyszer elvittem egy csomó maradék csempét nagyon olcsón, az eladó elment megkérdezte a főnökét, az rábólintott, és vittem az összeset.
3/3 anonim 

válasza:

Ami ki van állítva valószínű van belőle ugyanolyan méretű is vagy tudnak rendelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!