Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kád vagy zuhanyzó?

Kád vagy zuhanyzó?

Figyelt kérdés
Van értelme a kádnak? használjátok? Mi miatt döntöttetek egyik vagy másik mellett esetleg mindkettő mellett?
2024. júl. 9. 03:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés kérdése, én kád-párti vagyok.
2024. júl. 9. 11:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretsz fürdeni akkor kád. Én szeretek. Egy évig laktam zuhanyzós albiban és visszasirtam. Szuleimhez jartam kadfurdozni
2024. júl. 9. 12:52
 13/20 anonim ***** válasza:

van értelme a kádnak, de nem mindenki használja. Én is csak zuhanyzom, a párom is, meg a 3 gyerek közül 2 is csak és kizárólag zuhanyzik. A harmadik szeret néha fürödni a kádban. Ettől még van kádunk, csak van külön zuhanyzónk is.

Az első lakásunkban csak zuhanyzó volt és nagyon hiányzott a kád amikor kicsi volt a gyerek vagy olyasmit kellett volna kimosni aminek sok víz, nagy hely kell, mint egy plédnek. A második lakásunkban csak kád volt, azt meg nem szerettük, mert nem kényelmes ki-be menni zuhanyzáskor és ívelt az alja. Amikor építkeztünk ezért a fürdőszobában lett zuhanyzónk IS meg kád IS. Sokszor használtuk a kádat annak ellenére ahogy írtam, a többségünk nem szeret kádban fürdeni.

Ha nincs lehetőség mindkettőre akkor ajánlanám köztes megoldásnak a zuhanykádat. Az nem sokkal nagyobb, mint egy zuhany, kényelmes a zuhanyzáshoz, ugyanúgy lehet zuhanyfülke üveggel vagy épített zuhany belőle, de ha mégis valamiért kellene a kád - vendég kisgyerek, baleset miatti fürdés zuhany nélkül, mosás, stb. akkor ott van a zuhanykád hozzá. Ez nem olyan magas, mint egy kád, mégis lehet benne valamennyi fürdővizet csinálni.

2024. júl. 9. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
A kádban lehet zuhanyozni, a zuhanyzóba nem lehet beleülni, úgyhogy a válasz adott.
2024. júl. 9. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Kád, abban tudok zuhanyozni is (érdekes módon úgy, hogy nem terítem be az egész helységet vízzel). Ahol csak zuhanytálcám volt, oda beállítottam egy összecsukható széket. Így hajmosáshoz szépen le tudtam ülni, meg lábmosásnál sem kellett féllábon egyensúlyoznom, mint egy gólyának.
2024. júl. 9. 23:47
 16/20 anonim ***** válasza:
#10: Pl. a bojler is útban van.
2024. júl. 10. 05:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint semmi szükségem a kádra; tágas, besétálós zuhanyzót építenék, ha lenne rá módom.
2024. júl. 11. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 Ilyenünk van, tényleg nagyon jó.

De csak mert mellette elfér a kád is. Amikor csak zuhanyzó volt akkor néha nagyon hiányzott a kád.

2024. júl. 11. 21:28
 19/20 AlexJoy válasza:
Igen, szerintem van értelme a kádnak, és gyakran használjuk is. A fürdőkád ideális a relaxációhoz és a stressz levezetéséhez egy hosszú nap után. Egy forró fürdő segít ellazulni, és különféle fürdősókkal vagy illóolajokkal kombinálva még kellemesebb lehet az élmény.
2024. júl. 14. 14:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Világ életemben csak kádam volt és világ életemben csak zuhanyoztunk benne
2024. júl. 14. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!