Zuhanytálcás zuhanyzó vagy tálca nélküli? (családi ház)
Nekem eleve úgy lett építve a földszintes családiban, hogy nincs tálca és nagyon boldog vagyok vele.
Valami szigetelést tettek alá, ami a falon is 10-15 cm magasságban körbeveszi és tökéletes. Így akkora zuhanyzót csinálhatsz amilyet akarsz, mert az üvegfalakat bárhova teheted. A lényeg, hogy lejtsen a lefolyó felé.
Az előző hozzászólásomhoz még:
Ha tálca nélkülid van, akkor tehetsz be akár egy padot, széket, de csinálhatod két zuhanyfejesre is, mert a nagyságát te határozod meg.
Persze, mert többet kérhet érte.
Majd próbáld tisztán tartani éveke alatt, feketedni, gombásodni fognak a fugák.
Ne itt kérdezt, hanem kérdezz meg szálloda üzemeltetőket, ahol épített zuhany van, és ahol tálcás, melyikkel mennyi a meló, és mennyire higiénikus.
Csakis jó minőségű acél zuhanytálca, ha szükséges, csúszásmentesítéssel.
Az sem utolsó szempont, hogy sokkal elegánsabban néz ki.
1-2 vagyok
Nem tudom, hogy milyen feltételek kellenek, hogy penészedjen és gombásodjanak a fugák, én ezt nem tapasztaltam soha, pedig nem tegnap óta van ilyen zuhanyunk.
De Isten mentsen, hogy valakit rá akarjak beszélni!
Ha nem számít a pénz, akkor lehet tálca nélkülit, de esélyes, hogy elcseszik a szigetelését.
Ha nem akarsz gondot magadnak, akkor acéltálca a megoldás.
Ráadásul sokkalta olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!