Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Zuhanytálcás zuhanyzó vagy...

Zuhanytálcás zuhanyzó vagy tálca nélküli? (családi ház)

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai vannak, előnyök, hátrányok hosszútávon? Nekünk eddig tálcás volt, de a burkoló javasolja a tálca nélkülit. Akinek olyan van, meg vagytok vele elégedve?

2018. aug. 15. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleve úgy lett építve a földszintes családiban, hogy nincs tálca és nagyon boldog vagyok vele.

Valami szigetelést tettek alá, ami a falon is 10-15 cm magasságban körbeveszi és tökéletes. Így akkora zuhanyzót csinálhatsz amilyet akarsz, mert az üvegfalakat bárhova teheted. A lényeg, hogy lejtsen a lefolyó felé.

2018. aug. 15. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Az előző hozzászólásomhoz még:

Ha tálca nélkülid van, akkor tehetsz be akár egy padot, széket, de csinálhatod két zuhanyfejesre is, mert a nagyságát te határozod meg.

2018. aug. 15. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Persze, mert többet kérhet érte.

Majd próbáld tisztán tartani éveke alatt, feketedni, gombásodni fognak a fugák.

Ne itt kérdezt, hanem kérdezz meg szálloda üzemeltetőket, ahol épített zuhany van, és ahol tálcás, melyikkel mennyi a meló, és mennyire higiénikus.

Csakis jó minőségű acél zuhanytálca, ha szükséges, csúszásmentesítéssel.

Az sem utolsó szempont, hogy sokkal elegánsabban néz ki.

[link]

2018. aug. 16. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1-2 vagyok

Nem tudom, hogy milyen feltételek kellenek, hogy penészedjen és gombásodjanak a fugák, én ezt nem tapasztaltam soha, pedig nem tegnap óta van ilyen zuhanyunk.

De Isten mentsen, hogy valakit rá akarjak beszélni!

2018. aug. 16. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem számít a pénz, akkor lehet tálca nélkülit, de esélyes, hogy elcseszik a szigetelését.

Ha nem akarsz gondot magadnak, akkor acéltálca a megoldás.

Ráadásul sokkalta olcsóbb!

2018. aug. 16. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, valamelyik prémuim márkára 30 év garancia van, szóval csak egyszer kell megvenni.
2018. aug. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!