Mimdkettő van de elég lett volna kád is egy részére üvegparavánnal. Így tusolónal is lehetne használni. Van mikor gyorsan letusolok ugyanakkor szeretek a kádban ejtőzni akár 45 percet is ha van időm.
2024. júl. 9. 05:39
2/20 anonim válasza:
Nagy vágyam egy zuhanyzó, de sajnos a megörökölt házban amiben lakom kád van, és csak óriási átalakítással lehetne zuhanykabint kiépíteni, még az ablakot is át kellene tenni. Szóval marad a kádban zuhanyozás :-/ A kádat egyébként semmi másra nem használom.
2024. júl. 9. 05:55
3/20 anonim válasza:
Egyértelműen a kád. Még nyáron is szeretek forró fürdőt venni, nem beszélve az év többi részéről. Kádban lehet zuhanyozni, zuhanyban nem lehet fürödni.
Ha nagyon nem férne el egy kád, akkor ülőkádat tennék be vagy valami. Huzamosabb ideig nem szeretném a kádat nélkülözni.
2024. júl. 9. 08:03
4/20 anonim válasza:
Amióta zuhanyzónk van, nem tudok farmert vagy szőnyeget kézzel kimosni.
2024. júl. 9. 08:03
5/20 anonim válasza:
"Nagy vágyam egy zuhanyzó, de sajnos a megörökölt házban amiben lakom kád van, és csak óriási átalakítással lehetne zuhanykabint kiépíteni, még az ablakot is át kellene tenni."
Én kádra építettem ilyen hajtogatható üvegfalat, mert kádban így tudok zuhanyozni, tusolóban fürdeni viszont nem.
10-böl egyszer télen szeretek eeldögleni is benne. Egyébként ha kész lesz a pince, oda akarok egy zuhanyzót pluszban.
2024. júl. 9. 08:12
6/20 anonim válasza:
Jobb a zuhanyzó,nálunk a gyerek visszasírta egy darabig de annak semmi ertelme hogy kádban tusol az ember.
2024. júl. 9. 08:33
7/20 anonim válasza:
#5: Sajna az üvegfal se megoldás nekem, az sem fér, maradt a párszáz forintos zuhanyfüggöny. A kádban már huszonéve nem ültem, nem is fogok, szóval nem hiányozna. Mosni se mosok benne.
2024. júl. 9. 09:11
8/20 anonim válasza:
Kád ellenes voltam, de egy bőrbetegség miatt most nagyon praktikus lett. Úgyhogy kád, zuhanyfüggönnyel, hogy ne áztassam el a fürdőt. Nem saját lakás. Mellette szól még, hogy nagy mosóteknőként is használható.
2024. júl. 9. 09:53
9/20 anonim válasza:
Zuhanyzó! Nem szeretem a vizet olyan formában, hogy benne ázok
2024. júl. 9. 10:30
10/20 anonim válasza:
7 "Sajna az üvegfal se megoldás nekem, az sem fér,"
Ezt hogy érted? Nincs belmagasság? Nálam pl. a pincében, ahol csak 205 cm-em van, ott üvegfallal akarom megcsinálni, van olyan modell ami elfér (persze nem az ilyen extra gözfürdös verziók).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!