Épített zuhany csempézésénél melyik a szebb megoldás?
Teljesen egyforma. Nekem fehér metrocsempe van kívül és belül is.
Ilyen bordűrös megoldást nem választanék, nem szép, vagy hát nem tudom, te mire gondolsz pontosan.
Ilyen jellegűre gondoltam, vastagságra. A fali csempét hasonló stílusban rakatnánk, alul sötét, középen "átmenetes" bordűr, felül világos. Csak barna árnyalatokban.
Hú, igen, erre gondoltam. Az én véleményem szerint ez a csempe borzasztó és nem is fog jól kinézni az egész szoba ezzel kirakva, de nem is ez a fő probléma vele szerinte, mert ugye ízlések és pofonok... a gond az, hogy ez tipikusan az a csempe, amit megunsz pár év múlva a jellegzetes mintája miatt, de aminek a stílusán nem tudsz változtatni, csak ha levered az egészet.
Én valami egyszerűbbet választanék, amit könnyen lehet másféle színekkel vagy kiegészítőkkel variálni, ha megunod. Vagy anyagi okok miatt választanátok ezt a csempét, mert olcsó?
Próbáltam keresni egy képet, mi van nekünk, de nem találtam pont ilyet. De ezt a fehér metrocsempe van nekünk, a zuhanykabin természetesen felcsempézve teljesen, máshol csak 120-130 cm-ig, így ha megunom a fürdőt, átfestem más színűre a falat és máris egy tök új fürdőt kaptam.
Igen, ez is nagyon szép! A konyhában a pult fölött körbe metrócsempe lesz.
Igazából azért esett erre a típusra a választás, mert a férjem szüleinél ilyen van (ott ráadásul dupla bordűrrel), és nagyon megtetszett nekünk. Plusz azt gondoltam, hogy a csempe könnyen takarítható, ha ráül a por, és a magas páratartalom nem kezdi ki a burkolatlan falat. De valóban, hosszú távon unalmas lehet. Még nincs lefixálva semmi, egyelőre nézelődünk a stílusok, csempeméretek között is.
Nalunk ugyan az a csempe csalad,ugyan az a szin,csak a tusolo hatso fala hullamos csempe.
Szepen,diszkreten emeli ki azt a falat.
Egyebkent teljesen feher a csempe a furdoben,ezen nem latszik meg a vizko.
A wc ben is ugy csinaltuk,hogy a hatso fal ilyen dekor csempes vegig.
A furdoben 85x28 as lapok vannak,a wc ben 1mx33cm es.
Nálunk is hullámos csempe van egy falon függőlegesen a zuhanyzóban, ugyanabból a csempecsaládból, mint a többi fal csempéje, csak más szín. A wc-ben ugyanilyen a szín összetétel, a wc fala hullámos csempével szintén. Szépen, finoman alakít fókuszpontokat a helyiségekben, nem tolakodó.
Nekem ez a bordűrös dolog nem tetszik. Most éppen nem ez a divat, ami az én ízlésemet is formálja.
A teljesen különböző csempéket egyáltalán nem ajánlom. Legalább ugyanabból a családból, ugyanabban a méretben legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!