Ismerősöm (hölgy) mostanában garzont bérel, olyan fűtőberendezés van ami úgy fújja a meleget. De egy kevés meleg fújás után hideget fúj... Így nem is tudja használni a lakást. Mi lehet a megoldás?
Mindenki szerint (akitől bérli... Illetve van valami karbantartó) minden rendben van a fűtéssel... Csak éppen hideg van a kis lakásban.... Nem beszélve arról hogy a hölgy nem is bírja az ilyen levegő befúvásos dolgot... Különösen hideget.
.. a meleggel még el lenne... De sajnos a rövid meleg szakasz után jön a hideg.
Nem tudni mekkora a szoba, de ha olcsón veszi ki a lakást, és tényleg nincs más megoldás a fûtésre, akkor vehetne másik hôsugárzót, nem egy óriási kiadás.
Valószínûleg valami védelmi áramkör leold, mert vagy régi, vagy hibás, ami most van fûtôje, vagy simán a legalja.hu kategória.
Egyébként ha rögzítve van a mûködô fûtés a szerzôdésben, akkor azt a fôbérlô megszegi, nem?
Köszönöm a válaszokat!!
Nekem is vannak infrapaneleim...három éve azzal fűtöttem, akkor még nem volt gázom. (700 és 850 W-osok vannak....a 700-assal 1 óra kb. 27 Ft)
Felajánlom neki...nekem úgysem kell (mind az 5....6 volt, 1 -et már odaadtam a b.nőmnek)
Igazából csak a lényeget nem írtad le, mit mutat a hőmérő???
Tartja a meleget a szoba? Pl. 22 fokot? Akkor tökéletesen működik a fűtés.
Az ember bőre 36 fokos, 33-34 fok alatt minden fuvallat hűvösnek érződik. (izzadtan, vizesen az ettől melegebb is)
Tetted már ki a kezed az autó ablakán? 30 fokos melegben is hidegnek érződik a menetszél. Szerintem csak annyi történik, hogy szakaszosan kapcsol be a fűtés, a fennálló időben a levegőt keringeti a rendszer. Lejjebb kell venni a ventilátor fordulatát vagy feljebb a termosztátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!